Unofficial site

Ceca pokazala JK ko je zvezda

Folk diva Svetlana Ražnatović poput svetskih zvezda na proslavu 700. broja „Sveta” došla u pratnji telohranitelja, dok je Jelena Karleuša pristigla sa mamom i tetkom!

Ceca, lepa Ceca

Svetlana Ražnatović još jednom je opravdala titulu najveće srpske pevačke zvezde! Naime, Ceca se u ponedeljak veče pojavila na proslavi 700. broja tabloida „Svet” i sve prisutne ostavila bez daha.

Ražnatovićeva je, kako dolikuje jednoj zvezdi, na žurku stigla poslednja, u pratnji nekoliko telohranitelja i obučena po poslednjoj modi. Time je jasno stavila do znanja folk pevačici Jeleni Karleuši kako treba da se ponaša jedna zvezda, budući da je ova na žurku povela celu porodicu, predvođenu mamom Divnom i tetkom Danijelom.

Poslednji „udarac” Karleuši Ceca je zadala tačno u ponoć, kada su je urednik „Sveta” Nikola Golubović i vlasnici „Kolor presa” Robert i Sandra Čoban pozvali kao najveću zvezdu da zajedno sa njima preseče slavljeničku tortu, koja se kao trijumf njihovog uspeha spustila sa plafona. Očevici tvrde da je Karleuša u tom trenutku, kada je shvatila da definitivno ni po stajlingu ni po „sarma” frizuri nije bila zvezda večeri, besno otišla u toalet, u kom se zadržala 20 minuta.

Inače, „Svetova” žurka definitivno je ponela epitet najbolje organizovane u 2010. godini jer je na jednom mestu okupila čitavu estradu! Među prvima na žurku su stigli Viki Miljković, Saša Vidić, Kaja i Danijela Vranić! U VIP separeima uživali su: kreatorka Suzana Perić, Bojana Stojković, Nikola Lazetić i Sonja Marić, Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Mira Škorić, Neda Ukraden, Dara Bubamara, Slađana Ivanišević, Isidora Bjelica, Boško Jakovljević, Aleksandra Jeftanović, Slobodan Vasić, Tina Ivanović, Dragana Katić, Tihomir Tepić i drugi.

Pažnju prisutnih izazvao je dolazak voditeljke Pinka Sandre Obradović, koja je bila obučena samo u korset! Interesantno je da je survajverka Bojana Barović dobila nagradno putovanje u Dubai, na koje će povesti dečka Nikolu Rokvića. Na sceni su se ređali brojni pevači, a najveći aplauz dobila je Indi, koja je otpevala „Bato, bre” i „Gas, gas” i Zorica Brunclik koja je izvela „Avlije”.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca