Unofficial site

Ceca „oduvala“ Karlešu u Skoplju!

Folk pevačici Jeleni Karleuši, kako smo već objavili, otkazan je koncert koji je 20. novembra trebalo da održi u skopskom centru „Boris Trajkovski“! Organizatori su u utorak veče pozvali JK i saopštili joj da se koncert neće održati jer je prodato malo karata, a hala prima 10.000 posetilaca, sazanaje „Press“.

Ceca Marakana

Pevačica sa druge strane tvrdi da je rasprodala koncert, a da je on odložen zbog tehničkih problema. Prema rečima sagovornika iz centra „Boris Trajkovski“, Karleuša je navodno „pukla“ sa prodajom karata jer je šest dana posle njenog nastupa zakazan i koncert folk zvezde Svetlane Ražnatović, koji je odavno rasprodat. „JK je još jednom potvrdila da je daleko ispod Cece! Iako je imala odličnu reklamu, na šalteru u našoj hali prodala je stotinak karata, a hala za koncerte prima 10.000 ljudi. Budući da je nekoliko puta u medijima najavljivala spektakl, uskočila je samoj sebi u stomak“, navodi sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Karleuša je danas poslala saopštenje u kome je potvrdila da je koncert u Skoplju otkazan, ali demantuje da je uzrok mala prodaja karata. „Obaveštavam da će koncert Jelene Karleuše ‘All about Diva’ u Skoplju biti odložen zbog tehničkih problema. Zbog komplikovane procedure i pravnih poteškoća, celokupna oprema i tehnika neće stići na vreme iz Srbije. Da ne bude zabune, Jelena je prodala ceo koncert“, naveo je Zoran Birtašević, portparol Jelene Karleuše. Podsećanja radi, JK je nedavno izjavila za „Skandal“ da sprema spektakl u Skoplju i da će „oduvati“ Cecu koja ima koncert posle nje. „Mojim fanovima u regionu obećavam šou koji će ih, sigurna sam, ostaviti bez daha.

Čula sam da u tom periodu koncerte imaju i druge pevačice, tako da je izazov veći da na ‘terenu’ pokažem koliko sam moćna. Posle mene, nastupi drugih izvođača izgledaće kao obična tezga. Želim im sreću i unapred izjavljujem saučešće“, rekla je Karleuša. A, Svetlana Ražnatović je zbog velikog interesovanja zakazala još jedan koncert u skopskoj dvorani „Boris Trajkovski“ za 27. novembar. Najveća srpska zvezda se sa svojim menadžmentom odlučila na ovakav korak jer je koncert za 26. rasprodat za samo nedelju dana.

Izvor: Svet

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca