Unofficial site

CECA POSLE KORONE SPREMA UNUKU LUKS SOBU! Evo šta je sve vreme radila u izolaciji u VILI, a sad ima nove planove

CECA POSLE KORONE SPREMA UNUKU LUKS SOBU! Evo šta je sve vreme radila u izolaciji u VILI, a sad ima nove planove

Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović nakon što se zarazila koronom, po savetu lekara bila je u izolaciji do pre nekoliko dana, kada je uradila test koji je bio negativan.

Kako saznajemo, ona je istog trenutka nastavila sa planovima koje je prekinuo virus, a koji su se ticali opremanja sobe za unuka Željka.

Za vreme korone Ceca je boravila u svom apartmanu u vili u Ljutice Bogdana. Tu je čak i dočekala rođendan. Vreme je uglavnom provodila u gledanju serija koje nije stigla da pogleda u poslednjih nekoliko meseci, a želela je, jer je od prijatelja čula preporuke da su odlične.

Uz sve to stigla je da se čuje sa brojnim prijateljima jer je imala slobodnog vremena, a često je sa ćerkom Anastasijom razgovarala putem video-poziva – kaže izvor blizak pevačici.

„Uz sve to, Ceca je preko telefona sprovodila u delo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mesecima oprema kutak u kući gde će boraviti naslednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je to što poslednjih meseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku, a još i kada se Ceca zarazila, sve je stalo kada su u pitanju dolasci u kuću. Čim sve bude završeno, Bogdana i Veljko će preći u Beograd u velelepnu vilu“, dodao je izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Prema rečima izvora, čim završi sa obavezama koje su nakratko bile stopirane, Ceca planira da ode u svoju kuću na Kipru.

„Sada kada su joj stigli negativni nalazi, Ceca će najverovatnije krajem meseca otputovati na Kipar kako bi uživala u svojoj vili, a postoji mogućnost da će sa njom poći i neki od članova porodice. Čim su otvorene granice, Ceca je htela da ode u svoju kuću na Kipru.

foto: Printscreen/Instagram

„Sada kada su joj stigli negativni nalazi, Ceca će najverovatnije krajem meseca otputovati na Kipar kako bi uživala u svojoj vili, a postoji mogućnost da će sa njom poći i neki od članova porodice. Čim otvorene granice, Ceca je htela da ide na odmor, ali ju je novonastala situacija sprečila. Dok ne otputuje, potrudiće se da u potpunosti opremi sobu za naslednika, baš onako kako je planirala i da mu poželi dobrodošlicu u dom Ražnatovića što pre.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca