Unofficial site

KAD SRPSKA ESTRADA GUBI NEVINOST Veljko je to uradio u WC sa samo 12 godina, a evo kome je prvi bio nastavnik matematike

Poznate ličnosti otvoreno su u javnosti pričale o prvim se*sualnim iskustvima.

Tako je bokser Veljko Ražnatović pre nekoliko ispričao u emisiji „Amidži šou“ s koliko godina je izgubio nevinost i po čemu pamti to iskutvo.

„Nije bilo neko lepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: Mama, desilo se“, ispričao je Ražnatović.

foto: Nemanja Nikolić, Luka Stojanovic Espreso.rs

Voditelj Ognjen Amidžić izgubio je nevinost sa 15 godina.

„Po mom uverenju prvi s**s sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao s*ks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u s*ks“, rekao je svojevremeno Ognjen.

foto: Damir Dervišagić

„Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala“, rekla je Suzana.

foto: Damir Dervišagić

Folk zvezda stare Jugoslavije Vesna Zmijanac nevinosot je izgubila sa nastavnikom matematike.

„Prvi se**ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala“, otkrila je Vesna jednom prilikom.

foto: ATA Images

Ceca Ražnatović je čekala da postane punoletna kako bi izgubila nevinost.

„Izgubila sam nevinost sa 18 i po godina. Sa ove distance, sve mi je u lepom sećanju“, rekla je pre nekoliko godina folk zvezda.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/alo

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca