Unofficial site

CECA PROCVETALA! Buduća baka podelila sa svima KOLIKO SE PROMENILA, a zbog jedne stvari je mnogi GLEDAJU BELO (BLIC)

Ceca 1

Foto: screenshot

Vest da će Svetlana Ceca Ražnatović postati baka odjeknula je nedavno kao bomba. Čestitke Veljku Ražnatoviću i Bogdani Rodić i dalje pristižu, a popularna pevačica je iskroristila priliku tokom gostovanja u emisiji televizije „Pink“ da napravi retrospektivu proteklih 35 godina, pa objasnila šta se to kod nje promenilo.


Ceca u emisiji
Foto: screenshot
Ceca u emisiji

– Ogromna je stvar u iskustvu. Ja sada kada napravim neku životnu retrospektivu sa 35 godina i sada kako razmišljam, to je dijametralno suprotno – rekla je Ceca u „Magazinu In“.

Potom je objasnila šta se to u njenom životu izdešavalo za godinu dana.

– Procvetala sam za tih godinu dana. Prosto to kada pričaš ovim mlađim generacijama, oni te belo gedaju ili gledaju kroz tebe. Sada tako razmišljaš, a za tri godine ćeš potpuno život gledati drugačije. Sve se menja, jer ta zrelost i iskustvo to čine – otvorila se buduća baka Svetlana Ražnatović.


Ceca u emisiji
Foto: screenshot
Ceca u emisiji

– Meni se čini da ti stvarno doživljavaš drugu mladost. Imaš super energiju – odgovorila je voditeljka Sanja Marinković Ceci.

Roditelji Veljkove trudne verenice su, nakon što su saznali za lepu vest, otkrili šta će dati u miraz, a sve detalje pronaći ćete OVDE.

BONUS VIDEO: Ceca o suđenju sa Jelenom Karleušom

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca