Unofficial site

„LJUBAVI, NIJE SRAMOTA PLAKATI“ Ceca prvi put o porodičnim tajnama, ovo je GODINAMA GOVORILA VELJKU (BLIC)

Ceca i Veljko

Foto: Instagram

Folk zvezda Ceca Ražnatović izuzetno je ponosna na svoje naslednike Veljka i Anastasiju, koje se čitavog života trudila da izvede na pravi put i u tome uspela.


Ceca sa decom
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Ceca sa decom

Veljko je nedavno doneo srećne vesti u porodicu, kada je saopštio da je njegova verenica Bogdana Rodić u drugom stanju, a svadba je zakazana za 24. novembar.

Ceca je gostujući u emisiji „Magazin IN“ otkrila da je ponosna zbog toga u kakvog mladića je Veljko izrastao i podelila neke detalje iz privatnog života o kojima do sada nije govorila.

VIDEO: Pogledajte kako Ceca uživa na Kipru

– Moja deca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca. Odrastao je sa ženama. Ja sam mu govorila: ‘Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran’. I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo – ispričala je Ceca u pomenutoj emisiji.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca