Unofficial site

Ceca prva na listi VIP zvanica velike žurke televizije Prva

Ceca

Prvi izlazak u javnost!
Folk zvezda Svetlana Ražnatović prva je na listi VIP zvanica za veliku žurku televizije Prva, koja se utorak uveče održava u beogradskom hotelu „Hajat”, saznaje Kurir.

– Biće to zaista glamurozna zabava, a na njoj će biti prisutni i vlasnici televizije Prva Minos i Todoris Kirjaku. Ceca je već pozvana, a u „Hajatu” će se naći i veliki broj pripadnika diplomatskog kora i drugih visokih zvanica – otkriva izvor Kurira s Televizije Prva.

Sigurno je da će najveću pažnju izazvati dolazak Svetlane Ražnatović, budući da se od isteka osmomesečne kazne kućnog zatvora nije pojavljivala u javnosti.

Iako je planirala da otputuje na Kipar, malo je verovatno da će to i učiniti, s obzirom na to da joj nepojavljivanje ne ide u prilog, pošto će postati ekskluzivac „Prva rekordsa”. Kao što je Kurir već pisao 2. marta, ona će od pomenute televizije dobiti i 500.000 evra za ekskluzivni intervju.
– Naravno da postoji mogućnost da se ne pojavi, ali time bi iskazala nepoštovanje prema domaćinima, pa je ta opcija gotovo isključena – naglašava naš sagovornik.
Tragom ove informacije kontaktirali smo sa PR službom Prve, ali oni nisu želeli da komentarišu navode našeg sagovornika.

izvor: KURIR

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca