Unofficial site

Moja velika deca i ja!

Ceca
Svetlana Ceca Ražnatović već nedelju dana nalazi se na Kipru, gde je otputovala u želji da vidi svoju decu, Anastasiju i Veljka, posle odslužene osmomesečne kazne kućnog zatvora.
Najveća folk zvezda nije zaboravila ni svoje brojne obožavaoce, sa kojima je u neprekidnom kontaktu putem društvene mreže Tviter.
Nakon video poruke, koju je postavila na svom profilu @CRaznatovic neposredno pred odlazak u Aja Napu, danas je objavila i zajedničku fotografiju sa svojom decom, uz komentar:“Moja velika deca i ja”.

Nakon devetomesečne pauze, Ceca će svoj prvi koncert imati 24. marta u Frankfurtu, a nakon toga nastupiće u Ljubljani, Cirihu, Beču, Diseldorfu, Minhenu, Stokholmu, Kotoru, Sofiji i Parizu.

izvor: svet.rs

3 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Imam samo jednu zelju. Recite mi kako da kontaktiram Cecu ili tim njenih saradnika. Vec dugo se bavim pisanjem pesama. Takodje sam i strastveni obazavalac Cece i njenih pesama. Volela bih da joj posaljem mail sa jednom pesmom posvecenom njoj i Arkanu. Njihova velika ljubav me je inspirisala da napisem jednu od mojih najlepsih pesama po misjenju onih koji su je procitali. Molim vas samo zelim e-mail adresu pomocu koje bih joj to poslala.

  • dobridosla nazad,ma nisi nigde ni isla prelepa si i ostani takva,zelim ti svu srecu ovog sveta itvojoj decici naravno ljubim te puno

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca