Unofficial site

Ceca Ražnatović: Ako sam pamenta neću se ponovo udavati (Story.rs)

O ljubavnom životu Svetlane Cece Ražnatović se često polemiše iako ona ne voli o tome javno da govori. Pevačica je otkrila da u njenoj kući vladaju drugačija pravila od onih koja uglavnom važe u Srbiji, jer je ona sama a njena ćerka Anastasija zauzeta.

– Budući da je Anastasija u vezi, a da ja nisam, što se tiče onog poznatog ‘Gledaj majku, biraj ćerku’, kod nas je obrnuto, pošto je majka slobodna. Tako da važi ‘Gledaj ćerku, biraj majku’ – našlila se Ceca, a potom dodala da joj često nedostaje muškarac u životu, da je zagrli kao bunda.

– Nekome je bolje da ga grli muškrac, a neko više voli bunde. Zavisi ko šta voli, a ja volim i jedno i drugo. Što da me muškarac ne grli kao bunda ili bunda kao muškarac?! Sigurno se ne bih bunila – rekl aje pevačica, dodajući da bela kombinacija koju je obukla ne sluti na udaju.

– Što se tiče ove moje bele odevne kombinacije, ne sluti ni na šta. Belo sam probala u prošom veku. Bila sam davno udata, a ako sam pametna neću se udavati ponovo. Što ne bih bila devojka do kraja života?! To je divan osećaj i ne smeta mi da ostane tako. Živela sloboda – izjavila je Ceca za Kurir.

Izvor: tracara.com/kurir.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca