Unofficial site

Ceca Ražnatović obeležila proteklu godinu

Godinu za nama je, sudeći po glasovima posetilaca u anketi koja je sprovedena na poznati.info, obeležila folk diva Svetlana Ceca Ražnatović. Naravno, ovo je sjajna prilika da se prisetimo i najznačajnijih događaja u 2010. godini, o kojima smo mi, ali i drugi mediji izveštavali.

Svetlana Ceca Ražnatović

Januar – Ceca održava koncert na “Beogradskom sajmu” koji je zabeležen kao najmasovniji doček u protekloj godini. Takođe počinju da kruže glasine da je Ceca verena i da je na poklon od tadašnjeg dečka, manekena Vladimira Cvetkovića na poklon dobila skupoceni prsten. Bregović izjavljuje da bi Ceca bila idealan predstavnik na Eurosongu, međutim šansu da predstavljaju našu zemlju popularna pevačica je prepustila mlađim izvođačima.

Februar – Sa svojom porodicom i Vladimirom Cvetkovićem odlazi na Kipar gde je obeležila i Dan zaljubljenih.

Mart – Po pisanju medija raskida vezu sa Vladimirom Cvetkovićem i po drugi put sa sestrom odlazi na Kipar. Međutim, ponovo prekida odmor zbog smrti njene bake uz koju je odrasla. Dobija svoju figuru u Muzeju voštanih figura u Jagodini.

April – Ceca tuži dnevni list “Press” oko čega se podiže velika prašina u javnosti. Popularna pevačica daje podršku svom prijatelju Vladimiru Stanojeviću koji u to vreme učestvuje u rijalitiju “Farma”.

Maj – Veljko Ražnatović je po prvi put sa svojom mamom izašao u noćni provod, provodeći se na splavu “Freestyler” do sitnih sati. Ceca ulazi na “Farmu” kao gost iznenađenja zajedno sa Anabelom.

Jun – Na društvenom mreži “facebook” se pojavljuje ikona na kojoj je popularna pevačica. U društvu prijatelja i porodice proslavlja 37. rođendan. Dobija pravo da nastupa u Australiji gde je do tada imala zabranu nastupa.

Jul – Eva Longorija umesto suvenira u Hrvatskoj kupuje diskove Cece Ražnatović. Marija Šerifović otkriva da će jednu od pesama na Cecinom novom albumu komponovati upravo ona. Održava nastup pred više od 100.000 ljudi na “Beer Festu” u Makedoniji i tako obara rekord sa beogradskog Ušća.

Avgust – Nastupa u budvanskoj diskoteci “Kairos” gde vlada nezapamćeno interesovanje za njeno gostovanje. Sledi i nastup u Preljini kod Čačka, međutim zbog Guče, posetilaca je bilo nešto manje nego što je očekivano.

Septembar – Zbog velikih troškova, Ceca odlučuje da stadion “Obilića” ustupi “Crvenoj zvezdi”. U anketi na našem web sajtu osvaja prvo mesto u izboru za najlepšu pevačicu na domaćoj estradi.

Oktobar – Na “jutjubu” je objavljen klip na kome se Ceca odlično snašla u ulozi gazdarice fudbalskog kluba i pokazala svoje glumačko umeće.

Novembar – Nastupom u sportskoj hali “Boris Trajkovski” u Skoplju, održava još jedan u nizu sjajnih koncerata. U emisiji “Magazin IN” otkriva tekst pesme sa novog albuma “Užasno mi nedostaje”.

Decembar – Koncertima u Sidneju, Pertu, Melburnu, Adelajdu i Brizbejnu, Ceca okončava uspešnu turneju po Australiji. Novu godinu dočekuje kod kuće.

Izvor: Poznati.info

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • najlepsa je cecu , najbolja pevacica zvezda na balkanu koja obasjava ceo svet,ona je jedna, jedinstvena i to je CECA volim cecu i njene pesme , uvek cu je volim ..najbolja..

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca