Unofficial site

Ceca tužila Karleušu

NAJVEĆA srpska folk pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, rekla je da je krajem decembra prošle godine njen advokat podneo tužbu protiv pevačice Jelena Karleuše. Na ručku koji je organizovala u restoranu „Franš“ za predstavnike medija Ceca je bila vidno raspoložena te je otvoreno priznala da će po prvi put tražiti odštetu za laži koje su objavljene o njoj. Na sudsku klupu će sesti i nekoliko medijskih kuća koji su „stali na žulj“ folk divi.

Ceca i Karleusa

Iako se Ražnatovićeva nije do sada oglašavala na prozivke svoje koleginice ovog puta je odlučila da stane Jeleni na put. Naime, „mala od skandala“ je krajem prošle godine na svom Fejsbuk profilu oplela po Ceci, pa joj je čak i ostavila otvoreno pismo sa teškim optužbama.

Folk pevačica i ovog puta bi ignorisala provokacije, ali ono što je nateralo da presavije tabak je to što JK u pismu nije štedela ni Cecinu decu. Iako je Jeca tvrdila da je Svetlana neće tužiti desilo se sasvim suprotno.

Izvor: Novosti

3 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Nemam šta reći. Ceca bolje pjeva,Karleuša dobro pjeva, ali ne bolje od Cece ,ali JK ima bolje spotove.Obje su najbolje,Ceca malo bolja od JK.Ne znam stvarno šta bih rekla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mislim da je stvarno vrijeme da Jelena Karleusa pusti Cecu na miru. Svi znamo da Jelena nezna da pjeva i da uvjek pjeva na playback. Osim toga izgleda kao cudoviste, to je ono kad plasticna hirurgija krene niz brdo, e to je Karleusa. Ceci moze samo da zavidi, sto je lijepa, pametna, uspjesna, i hvala Bogu zna da pjeva! Karleusa je ljubomorna na Cecu i to se ocigledno vidi a i ocigledno pokazuje. Ako iko treba da odgovara za bilo sta, to je Karleusa za svoje smradanje. JK je odvratna, kvari okolinu, a kad progovori da nepricam. Glumi neku skolovanu pametnjakusu, no kad daje intervju, Boze dragi, nikad da izgovori sta hoce da kaze, jer ustvari nezna ni sta prica niti o cemu.
    Ceca rules! Cecu voli cijeli svijet i vrijeme je da Karleusa si to prizna, zacepi vec jednom, jer je uzasno dosadna!

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca