Unofficial site

Ceca se udaje za bivšeg sportistu?!

Svetlana Ražnatović pre nekoliko dana ugostila je sredovečnu gospođu, belog maga iz Kladova, koja joj je otkrila šta bi sve moglo da joj se nađe na životnom putu.

Svetlana Ceca Raznatovic

Kako Kurir saznaje, žena koja proriče budućnost stigla je u Cecinu vilu u jutarnjim časovima, a zadržala sve do večernjih sati: „Gatara je došla s jednom Cecinom prijateljicom“, započinje priču izvor blizak folk zvezdi i dodaje: „Pevačica je pažljivo slušala sve detalje, a kad je pitala za ljubav, dobila je odgovor da će njenu pažnju kroz dve godine privući stariji gospodin iz sveta sporta, kraj koga će se skrasiti, pošto će ljubav s njim biti najveća posle one sa Arkanom. Ona je dodala i da ćerka Anastasija ima velike šanse da postane svetska zvezda i da ona treba u tome da je podrži“, kaže izvor Kurira.

Ako je verovati u moći pomenute gospođe, Ceci će i na poslovnom planu cvetati ruže. „Novi album proći će fenomenalno, ali će naredni CD izazvati euforiju na čitavom Balkanu. Takođe, pevačici će biti naklonjene zvezde i u jednom sudskom sporu koji vodi protiv koleginice sa estrade (Jelena Karleuša, prim. aut.)“, završava izvor. A da li će sve biti baš tako, pokazaće vreme.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca