Unofficial site

CECA SPREMILA ZLATNU KOLEVKU ZA UNUKA ŽELJKA! Ugraviraće bebino ime, saten u KRALJEVSKOJ BOJI! Poklon VREDAN HILJADE €!

CECA SPREMILA ZLATNU KOLEVKU ZA UNUKA ŽELJKA! Ugraviraće bebino ime, saten u KRALJEVSKOJ BOJI! Poklon VREDAN HILJADE €!

Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Iako će porodica Ražnatović biti proširena u maju, kada će snajka folk zvezde  Svetlane Cece Ražnatović roditi sina, pripreme polako počinju.

Kako saznajemo, Ceca će sinu i snajki pokloniti unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu koji su oduševljeni poklonom koji stiže za nekoliko meseci.

foto: Damir Dervišagić

„Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju“, rekao je izvor.

„Kolevka je izgrađena u inostranstvu i ručni rad je u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčadu. 

foto: Profimedia

Nogari, konstrukcija i pločica na kpjoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. S obziron na to da su pred nama praznici, te da dizajneri koji izrađuju ove kolevke imaju mnogo posla, Ceca je istog trenutka nazvala da se dogovori oko svega. Ona odobrila finalnu verziju nacrta, a dizajneri nameštaja sada finaziraju ponudu i daju je na izradu“, priča izvor.

Prema informacijama koje smo pronašli među članovi svetskog džet-se
ta, koji su na istom mestu pazarili kolevke za svoje mališane, one koštaju po nekoliko hiljada evra. 

foto: Damir Dervišagić

„Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i  ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, stajati mnogo“, otkriva izvor.

Kako bismo proverili informacije pozvali smo Cecu, ali ona nije bila raspoložena da govori o tome. 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/foto Profimedia/Kurir

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca