Unofficial site

„NE, PORODICA TAKO NE FUNKCIONIŠE“ Bogdana je prvi put kao snajka bila na slavi Ražnatovića, a evo šta Ceca kaže o njoj i Veljku (BLIC)

Ceca na slavi

Foto: S. Krstić / RAS Srbija

Za Cecu Ražnatović ovo je bila godina slavlja, od kojih je najveće i najvažnije bila ženidba njenog sina Veljka, a pevačica se našalila da je sledeća na redu njena udaja, ali i prokomentarisala kako sada funkcioniše njena porodica.


Ceca na slavi
Foto: S. Krstić / RAS Srbija
Ceca na slavi

Ceca je sinoć proslavila Svetog Nikolu, a na pitanje koje je sledeće slavlje u porodici Ražnatović sa osmehom se našalila da će to biti njeno venčanje.

– Pa ja da se udam! Šalim se, naravno, divno je da slavimo, da nam se svima lepe stvari dešavaju, život nije satkan samo od lepih situacija, ali kad se zaređa tako, treba da se narod raduje. Ja sam probala, znam kako to izgleda, najlepše je kada žena može da se uda i da uživa, da bude princeza, a moje sazrevanje, ljudsko iskustvo, to ne traži, ja nigde ne žurim, srećna sam sa svojom decom, a može se ljubav naći i u drugim situacijama, ja sam sebe organizovala kako sam želela i stvarno mi je lepo – rekla je Ceca za „Alo“.

Ona je navela da su vrata njene kuće uvek otvorena za ljude koji su joj dragi gosti, te da nije problem da se nakon slave i prespava kod nje.

– Golema je ovo kuća, može i da se spava, to su sve moji prijatelji. Kada domaćin otvori vrata svoje kuće, znači svi resursi su na raspolaganju. Kamo sreće da naš narod samo slavi – rekla je folk zvezda.

Ovo je prva slava u domu Ražnatovića otkako je Bogdana zvanično postala snajka.


Foto: privatna arhiva / Privatna arhiva

– Naravno da sam presrećna što sam dobila i snajku, očekujemo prinovu i to je sve prirodno. Najbitnije je kakva je kuća, kad nam dođu gosti, kakav je domaćin, ne brinite, meni gosti nikad ne odu gladni, iako je posna slava, mnogo je lakše spremati mrsnu, ali mi smo se izveštili. Veljko je sve vreme domaćin, glava porodice. Svi smo mi na čelu, mi smo porodica, ne postoji ta hijerarhija, kao ovaj je glavni, ovaj je manje glavni. Ne, porodica tako ne funkcioniše, porodica funkcioniše sa kompromisom. Traži se uvek zlatna sredina – sa osmehom je ispričala pevačica.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca