Unofficial site

CECA STIŽE NA KOPAONIK Peti Music Week festival nastavlja se ovog vikenda (BLIC)

Svetlana Ceca Ražnatović održaće ove subote dugo očekivani koncert na Kopaoniku. Samo dan pre nje sve posetioce festivala na noge će podići Saša Matić, čiji su nastupi poznati po nezaboravnoj atmosferi. Kopaonik je spreman da primi više hiljada gostiju željnih dobrog provoda i vrhunske produkcije koja je sinonim za produkcijsku kuću Skymusic.

Music Week festival
Music Week festival

Najveća balkanska diva spremna je da svojim hitovima podigne atmosferu do usijanja i ne krije oduševljenje što će se sa svojom publikom družiti u najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku. U njenom koncertu uživaće i brojni turisti iz zemalja okruženja koji su najavili svoj dolazak na najpoznatiju srpsku planinu.

Za sve one koji još nisu rezervisali svoje mesto, poslednji paketi dostupni su odmah, za najbrže po specijalnim uslovima koji uključuju vrhunski smeštaj spa & wellness sadržaje i ulaznice za koncerte!

Music Week festival
Music Week festival

Music Week festival na Kopaoniku održava se peti put po redu, u saradnji lidera hotelskog biznisa na Kopaoniku i produkcijske kuće Skymusic, poznate po vrhunskoj organizaciji najvećih događaja ove vrste u regionu. Festival je postao svojevrsni brend i događaj na kome je zagarantovan dobar provod za koji se uvek traži karta više. Nema sumnje da će svi posetioci pored poznatog martovskog skijanja uživati i u ekskluzivnim koncertima najvećih muzičkih zvezda Balkana.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca