Unofficial site

Ceca traži od Karleuše 11 miliona dinara

Nova moda – pevači presavijaju tabak i traže astronomske sume kao odštetu. Ceca traži od Karleuše 11 miliona dinara.Suđenje sa Cecom biće smrt uživo, poručuje JK.

Ceca i Karleusa

NA našoj estradnoj sceni nikada nije dosadno. Dok se zvezde i zvezdice svađaju u rijalitijima, prepucavaju preko novina ili pišu jedni drugima otvorena pisma, advokati zadovoljno trljaju ruke. Da li zbog toga što je sedenje u sudnici u slobodno vreme postao lakši način da se zaradi novac ili da se pred javnost u Srbiji na taj način odbrani „čast i ugled“, tek sve veći broj pevača presavija tabak, a estradne zađevice i zavrzlame dobiće epilog na sudu.

Poslednju tužbu zaradili su Maja Nikolić i Miloš Bojanić. Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istražni postupak protiv bivših učesnika rijalitija „Dvor“ zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti. U tužilaštvo su stigli video-snimci spornih izjava i posle gledanja zaključeno je da je Bojanić eksplicitno izgovorio reči mržnje, koje je pevačica odobravala. Bojanić je rekao da ne može da voli Jevreje koji su nas bombardovali i poslali uranijum. Postupak protiv njih je pokrenut, ali kako se Nikolićka i Bojanić nisu pojavili na saslušanju, ročište je odloženo. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna do tri godine zatvora.

U međuvremenu, dok sudski epilog zbog antisemitskih izjava, Bojanić je presavio tabak i po drugi put tužio bubnjara Ivana Fecea Firčija, jer ga je fizički napao i naneo mu telesne povrede tokom učešća u rijalitiju „Dvor“.

– Nadam se da neće biti problema da ga pronađu kao kada je bila reč o prvoj tužbi koju sam podneo posle „Farme“. Tada sam ga tužio zbog uvreda, ali sudski izvršitelji nisu mogli da ga pronađu i uruče mu poziv, jer Firči nema prijavljen boravak, pa je naloženo policiji Novog Sada da to uradi – kazao je Bojanić.

Njegova prijateljica Maja Nikolić uskoro će dobiti još jednu tužbu. Naime, makedonski šoumen Bojan Jovanovski, alijas Boki 13, odlučio je da duševni bol koji mu je ova nanela u „Dvoru“, naplati na sudu.

– Pevala mi je pesmicu u kojoj je iznela masu gluposti. Pričao sam sa svojim advokatima i svota koju potražujem je 200.000 evra. Nanela je duševni bol i mojoj porodici i prijateljima, a to će da je košta – rekao je Boki 13.

Tužbu je pre desetak dana zaradila i Jelena Karleuša, koja je krajem prošle godine po ko zna koji put odapela otrovne strelice na slavniju koleginicu Svetlanu – Cecu Ražnatović. Posle silnih prozivki po novinama na račun najveće konkurentkinje, Džej Kej je napisala Ceci otvoreno pismo na svom „fejsbuk“ profilu, u kojem je prvi put potkačila i njenu decu – Anastasiju i Veljka. Bila je to kap koja je prelila čašu Cecinog strpljenja, pa će stoga pravdu tražiti na sudu, uz odštetu od 11 miliona dinara.

– Suđenje sa Cecom biće smrt uživo – rekla je Karleuša. – Molim sve medije da proprate moje prvo pojavljivanje na sudu, jer spremam poseban stajling. Budući da će se ta farsa završiti već posle prvog ročišta, iskoristiću pravo da na sudu kažem istinu koja će ući u anale. Ceca će shvatiti da joj je bolji prijatelj emisija „Insajder“ nego ja.

„Mala od skandala“ kako zovu Jecu, već je na sudu dobila Daru Bubamaru koja joj je iskeširala tri miliona dinara, zbog kleveta i narušavanja ugleda. Iz istog razloga dva puta je tužila i Seku Aleksić. Zbog promocije albuma „Rođena sa vukovima“, na kojoj joj je društvo pravio pravi pravcati vuk u kavezu, Seku Aleksić je udruženje za zaštitu životinja „Feniks“ optužilo da zlostavlja životinje. Ni ona im nije ostala dužna, pa je zbog klevete od „Feniksa“ sudskim putem tražila četiri miliona dinara. Ako je verovati folkerki, u celoj priči najbolje bi mogao da prođe beogradski zoološki vrt, jer je Seka najavila da će, ukoliko dobije spor, polovinu novca proslediti upravo Vuku Bojoviću.

Izvor: Novosti

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • cecaa je kraljica bre.. sta ravnjate cecu i ovu plavu neznam kako se zvala hmm…od B13 sestra … samo napred cecoo ….. 🙂

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca