Unofficial site

Brena, Ceca, Čola: Tajne 3 najpoznatije domaće ličnosti

Predstavili smo vam fiziognomiju – veštinu koju su prvi počeli da koriste Stari Kinezi da bi otkrili ko je, kakav je, šta misli i oseća, šta planira, šta od njega mogu da očekujemo. Sada vam otkrivamo šta se to „vidi“ na licima tri najpoznatije domaće zvezde.

CECA

Oči pokazuju da je krhka
Ceca

Cecino lice sija i blista, ukazuje na protok pozitivne energije, na osobu koja poseduje unutrašnju lepotu. Lice koje se smeje, a srce plače, to mogu samo njeni najbliži videti. Ona je senzualna, emotivna i preosetljiva osoba, osoba koja zna šta želi i koja zna da se izbori u ostvarenju svojih želja.

Njeno lice ukazuje na srećno detinjstvo. Ali Ceca je kao mala morala stalno da se dokazuje. To je teret koji nosi i dan-danas. Njene oči pokazuju krhku osobu, koja će svaki teret dosledno izneti na svojim leđima i neko ko će se suočiti sa svakim problemom, ne tražeći pomoć ili sredstva da ih izbegne.

Jagodice ukazuju na osobu koja zna da bude veliki i pravi prijatelj, koja se ne libi da pomogne. Na svojoj koži je osetila da prijatelja skoro da nema, zato treba da poradi na sebi, da ne bude iznenađena ili povređena kad je neko izneveri. Dom i porodica su joj na prvom mestu, najbolje se oseća baš u tom okruženju. Pozitivna energija joj daje snage da prevaziđe ljudske mogućnosti.

Osoba je s jakom intuicijom i visokim intelektualnim potencijalom, ali mislim da još nije iskorišćen u potpunosti. Ceci predstoji još uspeha u karijeri, ali ne samo kao pevačici već i u nekim drugim domenima u kojima će se oprobati. Pored svih uspeha, ali i padova vidi se da je Ceca najmanje žena, a da je iznad svega veliki borac. Održao ju je optimizam koji je možda njeno najveće oružje za uspeh koji je postigla.

LEPA BRENA

Spolja lavica, a u duši srna

Brena je osoba koja se trudi da uvek dobije najbolje i nerado priznaje poraz. Misli da sebe voli najviše, ali je milion puta dokazala da su joj porodica i posao na prvom mestu. Treba da obrati pažnju na sebe i da nauči malo da uživa ili da udovolji sebi, jer joj se sve to može odraziti na zdravlje.

Njene oči govore da joj detinjstvo nije bilo lagodno, zato je odlučila još kao dete da će uspeti. Njen put nije bio nimalo lak. Oči, čelo i obrve ukazuju da je uvek imala odličnu intuiciju za posao i jak predosećaj, znala je kad može da doživi uspeh, a kad pad. Ona je osoba koja ka cilju ide ne obazirući se na sebe, na premor, na bolest, jedino zna da mora stići do cilja.

Njeni obrazi ukazuju na izuzetno poslovnu ženu, a lice krije izuzetno emotivnu osobu. Treba je odlično poznavati i znati koliko je osetljiva i ranjiva. Spolja lavica, a unutra srna. Izuzetno šarmantna, komunikativna, duhovita, plemenita osoba.

ZDRAVKO ČOLIĆ

Uvek postiže ono što želi

Na Zdravkovom licu se vidi da je i u mladosti i u srednjem dobu imao velike uspehe i padove. Kod njega nikad ništa nije išlo postepeno. Preko noći su mu se desili vrtoglavi uspesi, ali isto je bilo i s padovima.
Rođen je kao naivna, iskrena i iznad svega poštena osoba, ali život ga je naučio da ne treba verovati ljudima. Zdravko je disciplinovan i isto zahteva i od drugih. Ne može da svari licemerne ljude. Zdravko ne želi ništa da propusti, odlično procenjuje svaku situaciju, a zbog svoje prilagodljivosti svaku će dočekati spremno.

Očni kapak ukazuje na zdravstvene probleme. Pored klasične medicine, treba da pokuša i s alternativnom.

Što se posla tiče, može da bude uspešan na svakom polju gde ima kontakta s ljudima, jer ume da prenese svoju energiju. Treba maksimalno da iskoristi logiku i intuiciju i, naravno, intelektualni potencijal. Vrednim, istrajnim i disciplinovanim radom Zdravko uvek može da postigne ono što želi.

Izvor: Zena.blic.rs, Jelena Vukelić

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca