Unofficial site

Ceci tata poslao prase!

Uprkos teškoj životnoj situaciji u kojoj se nalazi, folk zvezda Ceca Ražnatović slavi Uskrs kod kuće sa sestrom i decom, a kako se ne bi zamarala pripremom trpeze, za to se pobrinuo njen otac Slobodan Veličković!

Ceca Raznatovic proslavlja Bozic sa porodicom 2011

On ove godine praznuje sa suprugom Mirom u Žitorađi, pa je odlučio svojim ćerkama i unucima da pošalje domaću hranu i ofarbana jaja.

– Ovogodišnje uskršnje praznike provodimo zajedno moja supruga Mira i ja. Zbog obaveza u Žitorađi, ne mogu u Beograd, međutim, preko prijatelja sam organizovao sve, tako da će Ceca, Lidija i moji unučići imati bogatu trpezu. Ispekao sam prase, jagnje, spremio ofarbana jaja, domaću hranu, sir, kajmak, i, naravno, kolače – kaže za „Alo!“ otac folk dive i dodaje:

– Skoro svake godine, kada su božićni i uskršnji praznici u pitanju, oni bi dolazili kod nas, a ako bi se nekada desilo da nisu u mogućnosti da dođu, onda sam im isto kao i ovoga puta sve spremio i poslao u Beograd – kaže Veličković.

Proslava Uskrsa i za druge javne ličnosti predstavlja ne samo naviku, već zadovoljstvo da se okupe sa svojim najmilijima i uživaju u srpskim tradicionalnim običajima.

Izvor: Alo

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • I kad postanemo vec zreli ljudi roditelji ne prestaju da brinu o nama. Kada sam procitala kako Cecin otac vodi racuna o njima suze su mi krenule, potseti me na moq oca. Neka su nam zivi i zdravi jos puno qodina.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca