Unofficial site

„DA NE BUDE DA SAM SE ZAKUCALA U CECINU KUĆU“ Supruga Vlada Divca se oglasila nakon napada na kuću folk dive (BLIC)

Snežana Divac, Ceca Ražnatović

Foto: Zoran Ilić, Goran Srdanov / RAS Srbija

Nepoznati napadači juče ujutru su sa dva automobila marke „mini kuper“ i jednim karavanom pokušali da upadnu u kuću Cece Ražnatović, a ovim povodom oglasila se i Snežana Divac koja je svojim tvitovima uzburkala javnost.

Supruga Vlada Divca, Snežana Divac, izazvala je veliku pažnju svojim objavama na društvenoj mreži Tviter samo dan nakon napada na Cecinu kuću.


Foto: P. Dedijer / RAS Srbija

Budući da je Snežana vlasnica automobila marke „mini kuper“, ona je tvitovima aludirala na slučaj „kantrimen“ – saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao Luka Jovanović na Brankovom mostu 25. jula 2014. godine, sa kojom je ona u medijima dovođena u vezu.


Foto: V. Živojinović / RAS Srbija

– Samo da se ovi istraživački novinari sada opet ne prebace na to što ja imam minija, pa da ne bude da sam platila nekoga da se zakuca u Cecinu kuću – napisala je Snežana na Tviteru.

Ona se zatim nadovezala na ovu objavu i dodala:

– Mislim ima tu elemenata. Opet sam pobegla za Ameriku, hvalila Karleušin koncert, i Vladi povišen pritisak – bila je ironična Snežana, aludirajući na ranija pisanja u medijima i to što su Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša u sukobu.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca