Unofficial site

NOVI DETALJI NAPADA Cecini sestrići pretrnuli, bili su u sobi iznad vrata u koja su udarili automobili (BLIC)

Svetlana Ražnatović Ceca

Foto: Petar Marković / RAS Srbija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče je doživela dramu kada su dva automobila udarila u porodični dom fok dive u ulici Ljutice Bogdana.


Foto: Lj.Tozev / RAS Srbija

Kako saznaje „Blic“ u trenutku napada na kuću porodice Ražnatović u sobi iznad vrata u koja su udarili automobili „mini kuper“ i jedno karavan vozilo nalazili su se sestrići pevačice koji su se od siline udaraca mnogo uplašili.

– U trenutku kada se odigrao čitav napad i kada su automobili počeli da udaraju u kuću u sobi iznda vrata na koja su pokušali da upadnu nalazi se dečija soba u kojoj su smeštena deca Cecine rođene sestre. Oni su u to vreme bili budni jer su se spremali za izlet van Beograda. Deca su bila veoma uplašena i istraumirana zbog toga što se desilo, jer u momentu nisu znali o čemu se radi. Bili su jako uplašeni. U slučaju da je došlo do rušenja stubova, njihova soba bi se istog momenta srušila – navodi izvor blizak istrazi i dodaje da napadači još nisu uhvaćeni.


Foto: P. Dedijer / RAS Srbija

Kako bi proverili ove informacije, pozvali smo Svetlanu Ražnatović, koja nam je rekla:

– Tačno je sve, ne znam šta bih više pričala. Sve sam već rekla na tu temu. Očekujem od nadlženih organa da uhapse počionice, jer ovim pokazujemo da građani ni u jedno doba dana nisu bezbedni. Nadam se da će se ovaj slučaj privesti kraju – izjavila je za „Blic“ ovim povodom folk zvezda.

U videu pogledajte kako je sve to izgledalo.

U galeriji pogledajte fotografije na kojima se jasno vidi kako je puklo staklo na vratima kuće, kao i kako su oštećeni zidovi i stubovi kuće.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca