Unofficial site

Evo šta je Ceca na svojoj slavi rekla O SUSRETU sa Draganom Mirković (Story.rs)

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je proslavila Svetog Nikolu, a u njenom domu organizovano je veliko slavlje. Dok je čekala mnogobrojne goste, folk zvezda je pozirala fotoreporterima i odgovarala na pitanja novinara.

Kako se pevačica nedavno našla se u centru skandala kada je do javnosti dospeo audio zapis njenog susreta sa koleginicom, Draganom Mirković, nakon više godina, novinare je interesovalo šta Ceca ima da kaže na to.

Ona je za “Blic” navela šta misli o koleginici.

– U tom snimku se slabije čujem, jer sam bila u prolazu. Vraćala sam se sa snimanja, a Dragana je sedela pored moje garderobe. Tuda sam morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada neko godinama indirektno negativno komentariše i proziva na jako ružan, perfidan način, usput prozivajući i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je bilo i uzvraćeno – izjavila je Ceca i dodala:

– Sa druge strane, videla sam neke naslovne strane… Niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da nekome bude kriv za sunovrat iste. Dotičnoj koleginici želim sve najlepše, da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini – rekla je Ražnatovićeva.

Podsećanja radi, susret dve koleginice koje ne razgovaraju godinama dogodio se u ponedeljak uveče na snimanju Novogodišnjeg programa Radio televizije Srbije.

Izvor: blic.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca