Unofficial site

ISKREN KAO NIKAD DOSAD Aca Lukas o DUGOVIMA, napadu na Cecinu kuću i POVRATKU u „Zvezde Granda“ (BLIC)

Aca Lukas

Foto: RAS / RAS Srbija

Folk zvezda Aca Lukas nakon dva propala braka i jedne vanbračne zajednice ne isključuje mogućnost da uplovi u nove bračne vode. Ipak, kako kaže za “Blic”, da bi se ponovo oženio, potrebno je da upozna posebnu osoba.


Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

– To se nikad ne zna. Glupo je da kažem da bih ili ne bih. Kako mi je sada, dobro mi je. Što si stariji, sve su manje šanse da se to desi. Ne bih menjao trenutno stanje, ali niko to ne može da garantuje. Nekada naletiš na osobu i padneš na kolena u momentu, tako da se događa ljubav, ali to treba da se desi, ne dešava se tako lako i to ne može da se traži. Možda bih se i oženio ponovo – kaže Aca Lukas u razgovoru za “Blic”.


Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija

Pisalo se da je folk pevač u ljubavnoj vezi sa “Plejbojevom” zečicom Božanom Vujinović, ali on kaže da nikada nisu prelazili granicu prijateljstva.


Foto: Instagram

– Božana nije bila moja devojka, mi smo samo dobri drugari, i to smo još uvek – kaže Aca i dodaje da i koleginicu Milicu Pavlović, sa kojom ima duet “Kidaš me”, takođe posmatra isključivo kao prijateljicu:

– Milica je dobra devojka, dobar radnik i dobra pevačica i jako smo dobri, ali ne bih voleo da mi bude devojka i ne zato što je ružna. Ona je lepa devojka i dopada mi se, ali to ne znači da o svakoj lepoj devojci razmišljam da mi bude devojka. Prema Milici gajim samo prijateljska osećanja – tvrdi Lukas.


Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Nedavno je Acina dobra prijateljica, folk diva Ceca Ražnatović, doživela veliku neprijatnost kada su automobilima dvojica muškaraca pokušala da razvale kapiju. Aca smatra da su počinioci znali čiju imovinu i mir narušavaju, ali da iza tog vandalskog čina ne stoji neki ozbiljan motiv.

– Naravno da sam se čuo sa Cecom nakon neprijatnosti koju je doživela. Odmah sam je zvao i pitao je da li joj nešto treba. Ko normalan može da se zakuca u nečiju kuću? To su neki psihijatrijski slučajevi. Nije bio slučajan napad, tendeciozan je, ali iza toga ne stoji neka ozbiljna namera. To su neki psihići kojima je palo na pamet da udaraju u Cecinu kuću. I šta će dobiti od toga? Da slupa samo sebi auto. To je van svih rezona, to samo neki kreten može da uradi. Da je neko hteo ozbiljno da joj naudi, to bi uradio na drugačiji način. Ovo je bilo čisto iz hira – smatra Lukas.


Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Šuška se po estradnim krugovima da je Lukas ponovo zapao u dugove, a on tvrdi da to nije istina.

– Koga briga da li sam ja nekome dužan? Taj ko priča neka dođe i neka mi pozajmi pare. I ako sam pozajmio neke pare, pa šta? Neka budu oni nekom dužni. Da vidimo da li će njima neko da da pare. Ja sam se u životu kockao i stalno sam bio gore-dole, gore-dole. A ti što se bave mojim dugovima neka misle o svom budžetu. Sada nisam nikome dužan – pomalo iznervirano poručuje Lukas.


Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima pre nekoliko meseci postao je deda, a o svojoj unuci priča sa velikom ljubavlju i radošću.

– Baš je slatka, lepa beba. Presrećan sam što imam unuku – raznežio se Lukas na pomen svoje unuke. Kako izgleda prva supruga Ace Lukasa pogledajte OVDE.


Foto: RAS / RAS Srbija

Ne vraćam se u “Zvezde Granda”

Mnogi obožavaoci Ace Lukasa, ali i pojedini članovi žirija šou-programa “Zvezde Granda”, žale zbog njegove odluke da napusti mesto člana žirija. Ipak, Aca ne namerava da se vrati u “Zvezde Granda”.

– Mislim da “Zvezde Granda” mogu da budu dobar šou i bez mene, ima tamo još interesantnih ljudi. Ja sad spremam novu pesmu, previše svojih obaveza imam, hoću da se bavim svojim poslom, nemam vremena za “Zvezde Granda”. Ne verujem da ću se vraćati u šou – kaže Lukas za naš list.

Roker Đorđe David zamenio je Lukasa u pomenutoj emisiji, ali o njegovom učešću Aca nije mogao ništa da nam kaže.

– Ja njega poznajem, mi smo u prilično dobrim odnosima, ali ga ne pratim u “Zvezdama Granda”, pa ne mogu da kažem kako se uklopio. Ne mogu da pričam o nečemu što nisam video – iskren je pevač. Više Lukasovih izdanja kojima je iznenađivao javnost u poslednje vreme pogledajte u nastavku.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca