Unofficial site

IZNENAĐENJE ZA OBOŽAVATELJE Ceca održava besplatan koncert na trgu u Rumi (BLIC)

Ceca rodjendan_170618_RAS foto Petar Dimitrijevic 01

Foto: RAS Srbija

Rumljani i svi koji planiraju da dođu 24. novembra u ovaj sremski grad, imaće šta da vide i čuju, a sve to povodom dva važna istorijska jubileja – 100 godina od prisajedinjenja Srema Kraljevini Srbiji i 100 godina od završetka Velikog rata. Biće proslavljen i Stefan Dečanski, slava Rume.


Foto: RAS Srbija

Kruna celodnevnog programa biće concert Cece Ražnatović, sa početkom u 21 čas na Gradskom trgu. Ovaj muzički spektakl, kao poklon rumskih kompanija svim sugrađanima već danima je tema o kojoj se priča. Hoće li ovaj grad u centru Srema moći da primi hiljade i hiljade posetilaca? Definitivno hoće, jer kompletna organizacija Cecinog tima, koja odgovara zahtevima publike najveće balkanske zvezde, ima i svu potrebnu podršku Opštine Ruma.


Foto: P. Dedijer / RAS Srbija

Opština Ruma će se zahvaliti svima koji su dali doprinos njenom privrednom i društvenom razvoju. Tog dana u podne biće svečano presečena vrpca, čime će simbolično biti otvorena tek rekonstruisana Glavna ulica. Upravo u tom mestu biće održan i kvalitetan dramski i muzički program, a iste večeri u 21 sat zapevaće i Ceca. Sva potrebna infrastruktura, logistička i moralna podrška za concert prevazilazi razmere svih dosadašnjih koncerata u Rumi je obezbeđena!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca