Unofficial site

KASANDRA OBOŽAVA DA ĐUSKA UZ CECU! A Novakove mečeve ne propušta: Sanjam da se vratim U SRBIJU!

KASANDRA OBOŽAVA DA ĐUSKA UZ CECU! A Novakove mečeve ne propušta: Sanjam da se vratim U SRBIJU!

Foto: Instagram, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Koraimu Tores je domaća publika upoznata kao Kasandru iz istoimene serije. Venecuelanska glumica bila je čak i u poseti Srbiji 1997. godine, i odavde nosi samo lepe uspomene.

„Za mene je ta poseta bila neverovatna. Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi. Sanjam da opet dođem u Srbiju, nadam se da ću biti u prilici da makar još jednom posetim vašu zemlju. Iskreno to želim“, rekla je ona, pa dodala da je veoma patila kada je naša zemlja bila bombardovana 1999. godine:

„Pratila sam sve vreme šta se dešava! Osećala sam tugu i neizvesnost. Taj osećaj me je stalno obuzimao dok sam slušala vesti o bombardovanju Srbije. Bilo mi je veoma bolno da gledam kako patite.“ 

Glumica ističe i da obožava Novaka Đokovića, ali i da rado đuska uz hitove Cece Ražnatović.

„Ne propuštam nijedan Novakov meč. Divim mu se, njegov sam vatreni fan i prosto ga obožavam. Pravi je genijalac. On obeležava istoriju tenisa i drago mi je što sam svedok njegovih uspeha. Čula sam za Cecu, obožavam da đuskam uz njene pesme. Nažalost, ne razumem šta peva ali me to ne sprečava da uživam u muzici. Sviđa mi se taj ritam“, zaključila je Koraima.

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Instagram screenshot, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca