Unofficial site

PAPARACO! ESTRADA SE SUDARALA NA AERODROMU: Ceca sija i bez šminke, Indi se štiti od korone

Aerodrom „Nikola Tesla“ proteklog vikenda bio je krcat ličnostima sa estrade.

Mnogi pevači su odlazili i dolazili u zemlju, a paparaco Kurira bio je na licu mesta i sve zabeležio. Ceca Ražnatović i Katarina Grujić bile su u opuštenom izdanju, ali fotografu se nisu nadale.

Ceca je prva napustila aerodromsku zonu i bila je bez trunke šminke. Kako bi sakrila umor, folk zvezda je stavila velike crne naočare, kao i njena mlađa koleginica. Ipak, Ražnatovićka je bila nasmejana i sijala je, pa su se mogli čuti komentari da veoma lepo izgleda bez šminke.

foto: ATA Images

Za njima je sletela i Indira Aradinović Indi, koja je nosila masku, očigledno u nameri da se zaštiti od koronavirusa, s obzirom na to da su i u našoj zemlji evidentirani zaraženi. Isto je postupio i MC Stojan.

foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba pak, po svemu sudeći, ne mari za viruse. Folkeru je izgleda najvažnije da ispadne lepo na fotografijama, pa se samo smeškao paparacima. Darko Lazić takođe je bio odlično raspoložen. On se vratio sa tezge i žurio da što pre stigne kući.

foto: ATA Images

– Na nastupu je bilo fenomenalno. Sad sam umoran od leta, a i jedva čekam da vidim sina i ženu – rekao je Darko.

foto: ATA Images

Zamalo zakasnila na let

Rada ne može bez kafe

Radu Manojlović smo takođe sreli na aerodromu. Malo je falilo da pevačica zakasni na let zbog toga što je morala da popije kafu. Ona je kao furija uletela u kafić i tražila napitak za poneti. – Ne mogu bez kafe. Taman ću da popijem dok se čekiram. Ma mene mora da sačeka pilot – našalila se pevačica.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca