Unofficial site

KAŽU DA JE BRENA OTPUTOVALA SAMO DA NE BI BILA NA VENČANJU! Ceca na priče stavila TAČKU, pa najavila novo slavlje ZA JUN

KAŽU DA JE BRENA OTPUTOVALA SAMO DA NE BI BILA NA VENČANJU! Ceca na priče stavila TAČKU, pa najavila novo slavlje ZA JUN

Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

O svadbi sina folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića, koji je u nedelju stao na ludi kamen sa trudnom izabranicom Bogdanom, i dalje se priča.

I dok se jedni bave time kako su poznati izgledali, koliko je ko para dao mladencima, drugi pričaju o zvanicama koje nisu došle ili nisu bile pozvane na venčanje decenije. Među njima je i Lepa Brena, koja je na dan kada je Cecin naslednik izgovarao sudbonosno „da“ bila u Monaku. Ona je postavljala fotografije na društvenim mrežama sa odmora, pa su odmah počele da kolaju priče da je otputovala samo da ne bi bila na Cecinom veselju. Ali istina je drugačija. Brena nije ni bila pozvana na svadbu, što je za Kurir potvrdila Ražnatovićka.

– Nema razloga da se pravi drama gde je nema, žena nije ni bila pozvana, to su samo ružne spekulacije – objasnila je mladoženjina majka, koja je najavila novo slavlje za jun, kada će joj se roditi unuk Željko.

foto: Damir Dervišagić

Inače, oni koji su dobro upućeni u estradna zbivanja ne vide ništa čudno u tome što na adresu Živojinovića nije došla pozivnica za Veljkovo venčanje. Ni Brena nije zvala Cecu kada se Filip Živojinović prošle godine ženio Aleksandrom Prijović.

– Mnogima je bilo čudno što Ceca nije bila pozvana na Prijinu i Filipovu svadbu. Aleksandra je pevala na Veljkovom punoletstvu, a i ušla je u svađu s Jelenom Karleušom zbog Cece. JK je napala Prijovićku što se slikala sa Ražnatovićkom, ali joj zvezda „Granda“ nije ostala dužna. Ali ne samo to. Ceca je učestvovala i u Breninom dokumentarcu povodom 35 godina karijere – kaže naš izvor i dodaje da ni Saša Popović nije bio pozvan, ali jeste Žika Jakšić, sa kojim se Ceca već godinama druži.

foto: Printscreen Google Maps, Kurir

Pozvali smo Brenu za komentar, ali ga do zaključenja broja nismo dobili.

Inače, Brena i Ceca se nikada nisu svađale, ali se nisu ni družile. Bile su uvek u korektnim kolegijalnim odnosima. Samo jednom je njihov odnos doveden u pitanje, i to pre više od dvadeset godina, u emisiji „Maksovizija“.

– Da li je tačno da te Brena ne podnosi i koja je popularnija od vas dve? – pročitao je Minimaks pitanje gledaoca, a Ceca je odgovorila:

– Jednom rečju, to ne treba ni upoređivati. Ja imam tek 23 godine i imam vremena za uspehe, još veće uspehe, ja se ne zadovoljavam ovim što sam postigla, jer mislim da mogu mnogo više. Moj maksimum tek predstoji! Drugo, ja ne mislim da mene Brena ne podnosi, čak ja jako poštujem Brenu i ovim putem je pozdravljam – rekla je tada Ceca.

Dragan Marković Palma hvali veselje

Zezao sam se za peglu, dao sam koliko sam mogao

Dragan Marković Palma još uvek je pod utiskom svadbe Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića Arkana.

– Šalio sam se da sam dao peglu i frižider. Takođe, bilo je pre 20 godina da se daju šerpe, lonci i poklopci. Dao sam onoliko koliko su moje mogućnosti i, kada nekoga volite, ne gledate koliko ste dali, nego da li poštujete tu porodicu. To je bila jedna skromna domaćinska patrijarhalna svadba. Svi ljudi koji su bili prezadovoljni su ponašanjem domaćina Svetlane i njene dece i Bogdane, koju Ceca gleda kao da joj je ćerka. Bilo je mnogo pevača, jer je Ceca zadužila kolege, pevala im je na rođendanima, kao i njihovoj deci, i to bez para – otkrio je Palma.

foto: Damir Dervišagić

Najbolje se pokazao

A OD LUKASA 2.000 €

Aca Lukas maksimalno je ispoštovao svadbeno veselje sina koleginice Svetlane Cece Ražnatović, pa je u kovertu, prema rečima našeg izvora, stavio 2.000 evra. On je i muziku dobro okitio, davao je bakšiš šakom i kapom, a na Đaniju je napravio jelku od novčanica.

– Lukas je baš ispao car. On je kao gospodin stavio 2.000 evra u kovertu, dok su mnogi imali zmiju u džepu. On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše – kaže naš sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca