Unofficial site

ODLUKA JE PALA Bogdana i Veljko su odlučili GDE ĆE ŽIVETI nakon raskošne svadbe i Ceca je presrećna (BLIC)

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović - crkva

Foto: privatna arhiva / Privatna arhiva

Bogdana i Veljko Ražnatović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u nedelju, 24. novembra, a o njihovoj svadbi ne prestaje da se priča. Javnost bruji o brojnim detaljima vezanim za venčanje, a mnogi su se pitali gde će bračni par Ražnatović sada živeti.


Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović - crkveno venčanje
Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović – crkveno venčanje

Bogdana i Veljko su, naime, odlučili da će nakon svadbe nastaviti da žive u vili Ražnatovića na Dedinju, gde su pre godinu dana otpočeli zajednički život.

Bogdana se u Veljkov dom, u kome on živi sa mamom Cecom i sestrom Anastasijom, uselila krajem prošle godine, a čitava porodica tada ju je s oduševljenjem prihvatila kao novog ukućanina.


Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović sa porodicama
Foto: privatna arhiva / Privatna arhiva
Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović sa porodicama

Nema sumnje da je folk zvezda presrećna što će sin i snaja nastaviti da žive s njom, budući da nije krila radost kada se Bogdana doselila u njihovu kuću. Uz to, Veljko i Bogdana uskoro će joj podariti i unuče s obzirom na to da je Bogdana u trećem mesecu trudnoće.

– Čitala sam da se Veljko seli, to su gluposti, šta ću ja, da živim sama? Živim sa sinom i snajkom. Anastasija kad se bude udavala ona će otići, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom – rekla je Ceca prošle godine za emisiju „Premijera Vikend Specijal“, nakon Bogdaninog preseljenja u dom Ražnatovića.

Bogdana i Veljko u nedelju, 24. novembra, venčali su se najpre u Hramu Svetog Save, nakon čega su sklopili i građanski brak i imali veliko svadbeno veselje u jednom beogradskom hotelu.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca