Unofficial site

“MOŽDA JE NEKOME ZANIMLJIVO, ALI MENI NIJE!” Anastasija pitala Cecu o udaji, a onda je usledio žestok odgovor (BLIC)

Naime, Anastasija je na samom početku upitala mamu kada bi morala da odluči ko joj je bolje dete, Veljko ili ona, koga bi odabrala.

– Zavisi od toga kojeg dana bi me to pitali! To je jedna fluktuirajuća titula… Hahaha! Toliko ste različiti, toliko moji, oboje vas obožavam.

Anastasija je zatim istakla da se u u medijima često potencira njena udaja, te da Cecinu skoro više niko ni ne pominje, pa je zamolila mamu da prokomentariše to.

– Iskreno da ti kažem, meni su sva pitanja o udaji dosadna! Vreme za tvoju udaju dolazi, a kada će to biti ne odlučujem ni ja ni novinari, pa mi se o tome ne priča, a moja udaja je tema koja je možda za nekoga zanimljiva, ali meni nije.

Cecu je zanimalo da joj Anastasija otkrije šta je to najviše nervira kod nje.

– To što ne mogu ni pod tačkom razno da te isteram iz kuće. Nemam drugu, ali ova vredi kao dve – odgovorila je Anastasija koja je isto pitanje postavila mami:

– Morala bih da razmislim i sigurna sam da ni posle sedam dana razmišljanja ne bih imala odgovor na to pitanje! Ne zato što si ti savršena, već što te ja savršeno razumem u svim tvojim raspoloženjima… – istakla je folk zvezda za “Alo!”.

Kako izgleda Ceca kad se skine u bikini pogledajte OVDE.

VIDEO: Ceca i Anastasija Ražnatović izašle na ulicu, ali se ovome nisu nadale

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.