Unofficial site

„MOŽDA JE NEKOME ZANIMLJIVO, ALI MENI NIJE!“ Anastasija pitala Cecu o udaji, a onda je usledio žestok odgovor (BLIC)

Naime, Anastasija je na samom početku upitala mamu kada bi morala da odluči ko joj je bolje dete, Veljko ili ona, koga bi odabrala.

– Zavisi od toga kojeg dana bi me to pitali! To je jedna fluktuirajuća titula… Hahaha! Toliko ste različiti, toliko moji, oboje vas obožavam.

Anastasija je zatim istakla da se u u medijima često potencira njena udaja, te da Cecinu skoro više niko ni ne pominje, pa je zamolila mamu da prokomentariše to.

– Iskreno da ti kažem, meni su sva pitanja o udaji dosadna! Vreme za tvoju udaju dolazi, a kada će to biti ne odlučujem ni ja ni novinari, pa mi se o tome ne priča, a moja udaja je tema koja je možda za nekoga zanimljiva, ali meni nije.

Cecu je zanimalo da joj Anastasija otkrije šta je to najviše nervira kod nje.

– To što ne mogu ni pod tačkom razno da te isteram iz kuće. Nemam drugu, ali ova vredi kao dve – odgovorila je Anastasija koja je isto pitanje postavila mami:

– Morala bih da razmislim i sigurna sam da ni posle sedam dana razmišljanja ne bih imala odgovor na to pitanje! Ne zato što si ti savršena, već što te ja savršeno razumem u svim tvojim raspoloženjima… – istakla je folk zvezda za „Alo!“.

Kako izgleda Ceca kad se skine u bikini pogledajte OVDE.

VIDEO: Ceca i Anastasija Ražnatović izašle na ulicu, ali se ovome nisu nadale

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca