Unofficial site

TAJNA CECINE ČUVENE BALADE OTKRIVENA POSLE 24 GODINE: Prvo ju je otpevao poznati ROKER, a onda se desio VELIKI OBRT!

TAJNA CECINE ČUVENE BALADE OTKRIVENA POSLE 24 GODINE: Prvo ju je otpevao poznati ROKER, a onda se desio VELIKI OBRT!

Foto: Printscreen/Youtube

Svetlana Ceca Ražnatović iza sebe ima veliki broj hitova, a gotovo za svaku pesmu postoji posebna priča o tome kako je nastala.

Nakon 24 godine od objavljivanja pesme „Isuse“, otkriveno je da je ova numera bila pesma koju je otpevao Oliver Mandić ali je nikada nije objavio. Naime, Oliver je krajem 1989. godine snimio tu pesmu, želeći da je objavi na svom albumu, ali je posle mnogo razmišljanja ipak odustao.

foto: ATA Images

U to vreme Marina Tucaković radila je album za Cecu, te je ponudila najpopularnijoj pevačici tog doba da je otpeva. Ceci se odmah dopala i pristala je, a Marina je potom napisala tekst, dok je muziku radio Oliver Mandić.

foto: Dragana Udovičić

To je bio Cecin osmi album, a urednik na albumu bio je Kornelije Kovač. Muzički kritičari tog vremena su govorili da Ceca poseduje izuzetno emotivan glas, te ozbiljne tekstove i pesme koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Komentarisali su da je definitivno sazrela i kao žena i kao pevač, što njenoj interpretaciji daje jednu posebnu crtu emotivnog naboja.

Tajne Cecinih pesama uvek su intrigirale javnost, a nedavno je objavljena istina o tome kako su nastajali hitovi koje slušaju sve generacije.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca