Unofficial site
Muzika > Diskografija > Autogram (2016) album

Autogram (2016) album

Autogram (2016)

Album Autogram iz 2016 Autogram je šesnaesti studijski album Svetlane Cece Ražnatović koji je izdat za Ceca Music 25. juna 2016. Album je sniman tokom 2015. i 2016. godine. Nakon dvadeset godina, sa liste saradnika je ovaj put izostao Aleksandar Milić Mili, ali su zadržani provereni saradnici sa prošlog albuma Damir Handanović, Marina Tucaković i Ljiljana Jorgovanović. Marina i Ljiljana su pisale tekstove za sve kompozicije, a Handanović je komponovao šest od jedanaest pesama i većinski je producent albuma. Novi saradnici su: Mirko Gavrić, Bojan Vasić (komponovao je tri numere), Kiki Lesendrić i Biljana Spasić sa po jednom numerom.

Album je stilski dosta šarenolik u odnosu na prethodni, uz zadržanu dozu Cecine prepoznatljivosti. Karakterističan je po tome što je prateće vokale pevala njena ćerka Anastasija. Gosti na albumu su momci iz Tropiko benda sa kojima je snimila duet Metar odavde.

Sve kompozicije ističu žensku tematiku. Tačnije, dosta tekstova obrađuje problem prevara, položaja žene, patnju i sve ostalo što ide uz ljubavne probleme.

Album je na sajtu YouTube za nešto više od mesec dana zabeležio gledanost od preko 100 miliona. Pesma Trepni je u Bugarskoj postala veliki hit, pa je na listi top hitova za leto 2016, zauzela 5. mesto kao jedina strana pesma u top 10. Album je zauzeo 1. mesto na sajtu YouTube u svim bivšim državama Jugoslavije (Srbija, Makedonija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Crna Gora) kao i u Austriji, Švajcarskoj i Švedskoj. Album je prodat u tiražu od 150 000 primeraka.

Producent: Damir Handanović
Tekstovi: Marina Tucaković, Milan Radulović, Aleksandar Tomić, Ljiljana Jorgovanović, Biljana Spasić
Produkcijska kuća: CECA MUSIC
Godina objavljivanja: 2016.

 1. ‎Autogram
 2. Dobrotvorne svrhe
 3. Didule
 4. Trepni
 5. Metar odavde (feat. Tropico band)
 6. Anđeo drugog reda
 7. Luda za sebe
 8. Cigani
 9. Netačan odgovor
 10. Jadna ti je moja moć
 11. Nevinost

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca