Unofficial site

NA POČETKU KARIJERE NISU BIRALE! A sada te pesme i ne pevaju: Ove hitove pevačice su BACILE U ZABORAV! EVO ZAŠTO!

NA POČETKU KARIJERE NISU BIRALE! A sada te pesme i ne pevaju: Ove hitove pevačice su BACILE U ZABORAV! EVO ZAŠTO!

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Brojne zvezde sa domaće javne scene na početku karijere pevale su sve što im se dalo, međutim, 20-30 godina kasnije mnogi od njih su otpisali pojedine numere kao da ih nikada nisu ni uvrstili na albume.

Svetlana Ceca Ražnatović, na primer, nikada nije krila da ona nije volela pesme koje su joj autori davali kada je imala šesnaest godina i kada je počinjala. Ona je davno zaboravila na “Cvetak zanovetak“ i “Kupuj majko cipelice“, a pesma koje se, kako se navodi, najviše stidi je „Greška“.

foto: Damir Dervišagić

Violeta Viki Miljković započela je svoju muzičku karijeru početkom devedesetih, pa su pesme bila u tom fazonu – samo turbo i gas! Ona je snimala sve i svašta, a i njeni spotovi su bili prepuni scena kojih se pevačica danas stidi. Pesme “Bež Milane“ je definitivno numera koju Viki nikada ne peva.

foto: Ana Paunković

Saša Popović imao je devedesetih period kada je poželeo da bude solo pevač. On je izdao jedan album za ZAM produkciju, a pesme su bile šaljive, vrcave. Pesmu “Horoskop“ snimio je u duetu sa Zlatom Petrović koja mu je pomagala da se nametne kod publike.

foto: Vladimir Šporčić

Ove pesme odrekli su se i Zlata i Saša.

foto: Damir Dervišagić

Vera Matović svoju karijeru je počela sedamdesetih i tada je imala pesme koje se slušaju i danas. Dvehiljaditih ova pevačica je podlegla trendu pa je rešila da snimi nešto modernije pesme – ona je izbacila “Klackalicu“, za koju je snimila i spot koji je postao atrakcija kod mladih. Ipak, nikad je više nije zapevala.

foto: Damir Dervišagić

Snežana Babić Sneki poznata je po vrcavima pesmama, ali i po odličnim dvojkama koje je počela da snima kada je sama uzela stvar u svoje ruke. Devedesetih je izdala pesmu “Padobranac“ za koju je snimila i spot. Iako su klinci zavoleli ovu čudnu pesmicu, Sneki kao da ju je izbrisala iz sećanja.

foto: Damir Dervišagić

Mira Škorić je sada već davne 2000 snimila pesmu “Oboje ću da odležim“, koju je premijerno izvela u emisiji kod pokojnog Miće Minimaksa. Iako je pesma naletela na odličan prijem kod publike, Mira je nije uvrstila na nedavnom koncertu gde je obeležila trideset godina karijere.

I ona je po svemu sudeći obrisala iz memorije ovaj hit.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca