Unofficial site

„NEMAM JA VREMENA ZA KOMŠIJSKO DVORIŠTE, ČEKAM UNUČE“ Ceca u jednoj rečenici sve objasnila, pa progovorila o mačo muškarcima (BLIC)

Ceca Ražnatović

Foto: S. Krstić / RAS Srbija

Folk zvezda Ceca Ražnatović iskreno je govorila o tome da nema vremena da se bavi tuđim životima, a osvrnula se i na muško-ženske odnose.


Ceca Ražnatović
Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović ne voli da priča o privatnom životu za javnost, već te detalje čuva za svoju porodicu i najbliže prijatelje. Kako kaže, poverava se isključivo njima i ne zanima je šta drugi ljudi rade.

– Nikada nisam zadirala u tuđe živote, mene to ne zanima, ja se trudim da sopstveni sredim. Nemam ja vremena za neke druge ljude, jer zaista imam bogat privatni život. Imam dvoje dece, imam i snajku i čekam unuče, tako da i imamo uvek čime da se bavimo, ne interesuje me komšijsko dvorište – rekla je pevačica u emisiji „Ekskluzivno“.

Ona se zatim osvrnula na pripadnike jačeg pola.


Ceca
Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Ceca

– Žene vole mačo muškarce, to je u prirodi žene, da muškarac bude zaštitnik a ne kukavica – kroz smeh je rekla Ceca u pomenutoj emisiji, aludirajući na svoju istoimenu pesmu.

Nedavno je mnoge oduševila snimkom iz svoje vile na Dedinju, na kome se vidi kako u kupaćem kostimu ulazi u bazen.

– Dopao mi se snimak, što da ne, sve je normalno, ulazim u bazen. Kućna varijanta – prokomentarisala je Ceca video snimak koji je izazvao mnogo komentara.

VIDEO: Ceca u bazenu u svojoj vili

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca