Unofficial site

NE ŽALI PARA Ognjenu Vranješu na rođendanu peva Ceca Ražnatović, ostaviće vas bez teksta šta je sve PRIPREMIO ZA NJU (BLIC)

Ceca Ražnatović i Ognjen Vranješ

Foto: Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović pevaće na 30. rođendanu Ognjena Vranješa sledeće nedelje u Atini, a za to će dobiti čak 50.000 evra, kako prenose domaći mediji.


Ceca
Foto: screenshot
Ceca

Fudbaler Grčkog AEK uspeo je da se dogovori s menadžerom najveće balkanske zvezde, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpevati blok svojih najvećih hitova.

Ognjen ništa nije želeo da prepusti slučaju, pa će folk divu u Grčkoj dočekati na najvišem nivou, piše „Kurir“. Prema rečima dobro obaveštenog izvora pomenutog lista, Ceca stiže avionom u kom je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbeđenja, koji će joj tokom boravka sve vreme biti na raspolaganju.


Ognjen Vranješ
Foto: Ognjen Vranješ / Instagram
Ognjen Vranješ

– Ognjen izuzetno ceni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je želeo da mu ona peva na rođendanu, ali se nikad pre za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želeo da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspeo da sve sredi i pevačica će biti smeštena u sobi s najlepšim pogledom na grad – kaže izvor gorepomenutog medija.


Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Promo
Svetlana Ceca Ražnatović

Ražnatovićevu u sobi navodno čeka iznenađenje. 

– Ne znam još uvek o čemu se radi, ali Ognjen je veliki džentlmen i zna red. Siguran sam da je osmislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi – kaže ovaj izvor.


Ognjen Vranješ
Foto: Ognjen Vranješ / Instagram
Ognjen Vranješ

Ognjen Vranješ pravi duplo slavlje za svoj rođendan, jer je na isti dan rođena i njegova ćerka. Iako se fudbaler razveo od supruge Danijele, ona će, prema ovim navodima, takođe biti na veselju s naslednicom. Njih dvoje odlično funkcionišu, a sportista je posvećeni otac koji najviše vremena voli da provodi sa svojom malom princezom, kako zove ćerku.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca