Unofficial site

REKLA SVE ŠTO JOJ JE NA DUŠI Anastasija se pre pola godina ISELILA iz porodične vile, a Ceca je sad otkrila da li je ćerka POSEĆUJE (BLIC)

Ceca 1

Foto: screenshot

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da nije ljubitelj noćnih izlazaka, a osvrnula se i na svoju decu, Anastasiju i Veljka, te prokomentarisala da li uspevaju da provode vreme zajedno.


Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

– Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod – ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda… Ali, da sad nešto privatno izlazim u grad, nešto ne volim. Više volim da to bude u krugu prijatelja, u nekom intimnijem krugu jer sam privatno, što je i normalno, opuštenija i mogu da se potpuno prepustim prijateljima, priči… Ne volim neke gradske izlaske – priznala je pevačica, koja radi punom parom, a odmor će uslediti tek početkom naredne godine.


Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

– Posle Nove godine, kada završim sa prvim delom koncerata, onda ide ta neka pauza u januaru i februaru, tako da ću tad isplanirati svoj odmor – kazala je Ceca za „Ekskluzivno“.

Cecina deca sve su uspešnija u profesijama koje su odabrali – Veljko niže pobede na bokserskim mečevima širom regiona, a lepa Anastasija objavila je dva hita i temeljno radi na svojoj muzičkoj karijeri. Proletos se iselila iz porodične vile na Dedinju, a uprkos tome što i ona i Veljko imaju mnoštvo profesionalnih obaveza, porodicu ne zapostavljaju.


Foto: Instagram

– Viđamo se, viđamo se, taman posla – kazala je folk diva o Anastasijinom posećivanju porodičnog doma, pa dodala:

– Porodica je uvek na prvom mestu, ispred i iznad svega.

Više detalja pronaći ćete u nastavku.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca