Unofficial site

NEĆU SE SMIRITI DOK NE POSTANEM NOVA CECA: Pejčeva priznala zbog čega se divi folk zvezdi, pa progovorila o BOLESTI!

Gabrijela Pejčev otvorila je dušu o svom životu, a kaže da bi volela da ima karijeru kao Svetlana Ceca Ražnatović.

Pevačica je pričala o najtežem periodu, karijeri, Beogradu, pa priznala i šta nikad ne prašta. Ona je rekla da joj je teško palo kada se razbolela.

“Kada sam prošle godine imala gnojnu anginu, zbog koje sam otkazala pet nastupa. Nisam mogla noćima da spavam koliko mi je lose bilo. Provela sam dve nedelje na infuziji I primajući injekcije”, rekla je Gabrijela i otkrila šta radi čim ustane.

foto: Nemanja Nikolić

“Čim ustanem volim da se istuširam hladnom vodom I popijem kafu. Ranije sam dugo ostajala u krevetu I izležavala se, a sada to više ne radim I mnogo se bolje osećam”, kaže Pejčeva.

Pevačici se dešava da zaplače kada se seti svog pokojnog oca.

“Dešava mi se da zaplačem zbog nekih uspomena koje su vezane za porodicu i mog pokojnog oca. Ne plačem često, ali mi se desi da pustim suzu dok slušam neku pesmu koju je on voleo”, rekla je Gabrijela.

“Mnogo treba voleti ovaj posao da bi se na estradi opstajalo godinama. Volela bih da imam karijeru kao Ceca Ražnatović. Ona je jedna jedina i neponovljiva. Ma neću se smiriti dok ne postanem nova Ceca”, priznala je pevačica kojoj je uzor velika folk zvezda.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Informer, Foto: ATA Images 

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca