Unofficial site

Nedelju dana nakon NAPADA na njenu kuću, Ceca priznaje: „RAZOČARANA SAM“ (BLIC)

ceca foto zoran ilic02

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Folk diva kaže da još uvek ne može da dođe sebi i da je plaši činjenica da je neko u stanju da uradi tako nešto. Ona se nada da će počinioci biti što pre uhvaćeni.


Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Juče se navršilo sedam dana otkako su napadači pokušali autom da uđu u vilu folk dive Svetlane – Cece Ražnatović, a ona prvi put za “Blic” priča šta se dogodilo te nedelje ujutru. Kako kaže, ona je uverena da će nasilnici odgovarati za to što su uradili, ali da to neće odagnati strah koji su pretrpeli njeni sestrići koje su udarci probudili i uplašili.

– Osećala sam se razočarano i povređeno jer to ne može da se dešava u civilizovanom društvu. Za svaku osudu je to što se dešava jer ovde nije bitno moje ime i prezime, ovo može svakome da se desi. Tome se mora sati na put. Da li je trebalo neko da strada da bi se shvatila ozbiljnost svega? Odakle nekome pravo da upada autom nekome u kuću? – još uvek je revoltirana Ceca situacijom koja ju je zadesila.


Foto: Lj.Tozev / RAS Srbija

– U svemu tome što se dogodilo ostala sam šokirana da je moguće da vam neko u toku jutra udara autom u vrata. Uopšte nisam bila svesna da je to moguće. U momentu napada svi članovi porodice su bili u kući, zbog čega smo preživeli pravu dramu – kaže Ceca koju je incident probudio iz sna.

– U kući su bila moja deca i deca moje sestre Lidije. Niko nije mogao da veruje šta se događa, niti da nasluti u kom smeru to može da se nastavi. Mališani su se uplašili i nijedna krivična prijava to ne može da anulira. Bila sam prisebna i pozvala policiju – kaže pevačica i dodaje:

– Veoma me plaši činjenica da je neko u stanju tako nešto da uradi. Nadam se da će svako odgovarati za delo koje je učinio.


Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Na pitanje da li je u tom trenutku u blizini bilo njeno obezbeđenje, Ceca kaže:

– Jeste, ali šta ljudi da urade, da se bace pod auto? I na silu uzvraćati silom je zakonom kažnjivo. Time treba da se bavi državni ograni. I apsolutno treba da se objave podaci o napadačima. Javna ličnost kada nešto uradi piše se o njoj pod punim imenom i prezimenom, zašto su drugi povlašćeni? Ako radiš nešto što je protivzakonito, mora da se objavi tvoj identitet da bi se tome stalo na put – kaže Ceca, a na insinuacije da je napadnuta zbog Aleksandra Vavića, kaže:

– Sve su insinuacije dok policija ne uhapsi napadače i oni ne kažu svoje razloge. Ne želim da učestvujem u tim nagađanjima.

VIDEO Napad na dom Svetlane Cece Ražnatović


Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Deset puta udarili u kuću

Na uviđaju je konstatovano da su više od deset puta dva automobila udarila u kuću folk zvezde, prilikom čega su oštećeni fasada, stubovi i polupano je staklo na vratima. Automobili su nakon napada nestali u pravcu Autokomande. Policija je identifikovala napadače, Nemanju Arsenovića (32) i Senada Mahmuta (30), za kojima se još traga. Međutim, postoje određene informacije da su napustili zemlju kako bi izbegli hapšenje.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca