Unofficial site

„NIŠTA NIJE KAO ŠTO JE BILO“ Marina Tucaković prvi put se obratila javnosti posle bolesti (BLIC)

Marina Tucaković kaže da se posle bolesti oseća dobro, ali se još nije u potpunosti oporavila.


Foto: RAS / RAS Srbija

Tucakovićeva se vratila radnim obaveza i trenutno radi na novom albumu Cece Ražnatović.

– Dosta sam bolje. Ne mogu da kažem da je sve kao što je bilo, ali je bolje – rekla je Marina u emisiji „Premijera vikend specijal“ i osvrnula se na rad na Cecinom novom albumu.

– Teško se nalaze pesme, ali izvući ćemo se. Imam plan u svojoj glavi. Najlakše je pisati pesme za „najveće“, verujte mi. Jeste komplikovano, ali je najlepše. Ceci se svidi sve što joj predložim, bar je tako do sad bilo – otkrila je ona i dodala da ne može da precizira kada će Cecin novi album biti gotov jer to ipak zavisi od autora.

S obzirom na to da su Marina i Ceca bliske prijateljice, usledelo je pitanje o čemu njih dve privatno razgovaraju.

– Marina, to nije za telefon. Treba ponovo da se udam! – našalila se pevačica.

– Pa uglavnom pričamo o tome šta koju boli – rekla je Marina.


Foto: screenshot tv pink / screenshot

O saradnji sa Tucakovićevom Ceca ima samo pozitivno iskustvo.

– Marina je uvek bila profesionalna, u to nema sumnje. Dobila sam dosta pesama, preslušavam melodije. Bitno mi je da se Marina vratila jer bez nje ne znam da funkcionišem, niti mi to pada na pamet. Mi smo 25 godina prosto nerazdvojne, i privatno smo vrlo bliske. Kada se nekom nepoznatom desi ono što se Marini desilo potreseš se i daješ sve od sebe da se ta osoba oporavi. Ipak, na kraju je sve u božjim rukama – ispričala je folk diva i dodala da ne žuri sa novim albumom.


Foto: Dejan Milićević / RAS Srbija

– Toliko hitova sam snimila da ne bih sebi dala negativni luksuz da snimam nešto po svaku cenu. Ne želim da radim pod tenzijom. I Anastasija snima album, isto opušteno, bez tenzije. Njena pesma „Savršen par“ ima sve više pregleda i mnogo sam srećna, to je apsolutni hit. Videli ste i sami, Anastasija je objavila pesmu i nestala. Svi su očekivali da ću ja da potežem kontakte jer je iza mene 30 godina karijere. Rekla sam joj da joj takav publicitet nije potreban, ako je pesma dobra. A ako pesma ne valja neće joj ništa pomoći. I poslušala me je, za sada me sluša – iskrena je Ceca.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca