Unofficial site

ONA IMA VILU OD 5.000.000 €, SKUPLJU OD CECINE Ovo su najpaprenije kuće naše ESTRADE, na listi prvi put i MLADA pevačica

ONA IMA VILU OD 5.000.000 €, SKUPLJU OD CECINE Ovo su najpaprenije kuće naše ESTRADE, na listi prvi put i MLADA pevačica

Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić, Printscreen Google Maps, Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Poznato je da pevači odlično zarađuju, a pozamašan bakšiš omogućili su im luksuzan život. Oni najiskusniji novac zarađen od pevanja uložili su u nekretnine, a sudeći po slikama njihovih vila, može se reći da srpski pevači nimalo ne zaostaju za svetskim zvezdama i da za velelepne kuće daju i po nekoliko miliona evra.

Vera Matović
Nadomak stadiona Partizana pazarila vilu koja vredi basnoslovnih pet miliona evra, najviše zbog lokacije. Ova narodna pevačica, bez koje se do pre petnaestak godina nije moglo zamisliti srpsko veselje, velike sume novca ulagala je i u kupovinu umetničkih dela, pa je danas jedan od najozbiljnijih kolekcionara preskupih slika.

foto: Dragan Kadić

Goran Bregović
Poznato je da bosanski pevač ulaže u nekretnine, a jedna od njih je na Senjaku i vrednosti je 3,6 miliona evra.

foto: Dado Đilas

Cecina vila vredi 3,3 miliona evra
Svetlana Ceca Ražnatović nasledila je kuću od supruga Željka Ražnatovića Arkana. Nalazi se na ulazu u Dedinje, najelitniji deo srpske prestonice. Cecina vila je jedna od najskupljih od svih nekretnina koje poseduju pevači u Srbiji. Njena vrednost procenjivala se na oko 2,5 miliona evra, pre nego što ju je nedavno renovirala. Po poslednjim procenama kuća vredi 3,3 miliona evra.

foto: KURIR

Miloš Bojanić je vlasnik dvorca od 1.500.000 evra, a ima i hotel na moru
Pevač i rijaliti-zvezda Miloš Bojanić vlasnik je nekoliko preskupih nekretnina, a na vrhu spiska su njegova luksuzna kuća sa bazenom nadomak Sremske Kamenice, kao i kuća u Baošićima, koju ima skoro tri decenije, a koju je maltene pretvorio u hotel.

foto: KURIR

Bojanićeva prelepa kuća sa zelenim krovom u Vojvodini čak je oglašavana na prodaju po ceni od milion i po evra, a pevač je rekao da uživa u sređivanju kuća i da sebe vidi kao ozbiljnog trgovca nekretninama. Ipak, kuće na Crnogorskom primorju nikad nije želeo da se odrekne jer mu je posebno prijatno da leta provodi uz more, a njegova supruga Branka se bavi izdavanjem smeštaja i ishranom turista, koji se zadovoljni iz godine u godinu vraćaju da opet budu pevačevi gosti.

Lepa Brena
Bežanijska kosa vrednost: 1,5 miliona evra

foto: KURIR

Dragan Kojić Keba
Bežanijska kosa vrednost: 1.200.000 evra

foto: KURIR

Prija živi u kući skupljoj od pola miliona
Iz novoosnovanog beogradskog naselja na obroncima Voždovca, gde je živela na poslednjem spratu jedne zgrade koji je sama kupila, Aleksandra Prijović se trudna posle venčanja sa Filipom Živojinovićem sa njim preselila u komšiluk Filipovog oca, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića i njegove supruge Lepe Brene, koji su kao svadbeni dar mladencima poklonili tu kuću, čija vrednost se procenjuje na oko 600.000 evra. Međutim, mana ove skupe nekretnine je što pevačica zid deli sa komšijama i što nema veliko dvorište u kojem bi njen naslednik imao svoj kutak za igru.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Vuk Mob
Žarkovo vrednost:1.000.000 evra

foto: Printscreen

Goca Božinovska
Surčin vrednost: 700.000 evra

foto: KURIR

Seka Aleksić
Stara Pazova vrednost: 500.000 evra

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca