Unofficial site

OVAKO JE ŽELJKO ŠAŠIĆ GOVORIO O ODNOSU SA ARKANOM: Imao sam dozvolu za Cecu!

OVAKO JE ŽELJKO ŠAŠIĆ GOVORIO O ODNOSU SA ARKANOM: Imao sam dozvolu za Cecu!

Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Ljubavna priča Cece i Arkana podjednako je interesantna danas kao što je bila i devedesetih, kada su se zavoleli i venčali. Jedan od svedoka te ljubavi bio je i Cecin kolega Željko Šašić, koji, kako je ranije potvrdio  za Kurir, nije osetio Ražnatovićevu ljubomoru.

Ko na grani jabuka... Željko i Svetlana u čuvenom spotu za veliki hit
Ko na grani jabuka… Željko i Svetlana u čuvenom spotu za veliki hit

Šašić i Ceca (tada još uvek Veličković) imali su veliki hit 1994. Uspeh pesme „Ko na grani jabuka“ dao im je krila za još jedan duet i odmah su počeli sa realizacijom. Snimili su pesmu, došao je red na spot. Željko Šašić se seća kako je stigao po koleginicu, a vrata mu je otvorio Arkan.

– Ćaskali smo dok smo čekali Cecu, a onda me je on značajno pogledao i rekao: „Žeki, mislim da se nisi dobro izbrijao. Moj ti je aparat u kupatilu, posluži se. Ja moram da idem, a vi radite. Vidimo se!“ I tako je on mrtav ladan ostavio nas dvoje da snimamo vrele scene, bez trunke ljubomore, iako su svi pričali o toj njegovoj osobini. Zaista smo nas dvojica imali dobar odnos. Mislim da me je gledao kao nekog klinca – priseća se Šašić.On kaže da taj spot nikad nije objavljen, kao ni pesma. Ali „Jabuka“ je zbližila njega i Cecu na jedan poseban način, koji očigledno nije smetao komandantu.

CECA USPAVALA MALOG ŽELJKA I RASTOPILA SVIMA SRCE: Folk zvezda razvukla osmeh i snimila DIRLJIVU SCENU! (VIDEO)

00:09

CECA USPAVALA MALOG ŽELJKA I RASTOPILA SVIMA SRCE: Folk zvezda razvukla osmeh i snimila DIRLJIVU SCENU! (VIDEO)

– Arkan jedino na mene nije bio ljubomoran od svih muškaraca koji su bili bliski sa Cecom. Mnogo godina kasnije, kad ga već nije bilo među živima, shvatio sam koliko sam zapravo bio privilegovan zbog takvog odnosa. Željko je bio pravi gradski mangup i malo koga bi pustio u svoj krug – kaže Šašić, koji dodaje i da je Ražnatović odlično razumeo šta znači biti pevač.

– Mislim da je pored Cece shvatio koliko je težak naš posao i šta sve nosi. Zato ju je maksimalno podržavao, kao i sve njene bliske kolege – seća se folker.

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović, Ceca, Arkan
foto: Printscreen Youtube

Ceca

MISLILI SU DA SE UDAJEM ZA ŠAŠIĆA!Koliko su Ceca Veličković i Željko Šašić bili bliski govori i anegdota koju je ispričala pevačica: njeni roditelji su mislili da će se udati za Šašića!

– Kad sam im saopštila da se udajem za Željka, mama je rekla: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak“. A ja im kažem: „Kakav, bre, Šašić! Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!“.

Onda se otac uozbiljio:

„Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!“ Znala sam da me samo plaši. „Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam“, rekla sam im.

kurir.rs/ek

CECA SVE IZNENADILA: Objavila video u venčanici i pratioce ostavila bez teksta

 

Bonus video:

ŠERIFOVIĆKA STIGLA U ROTERDAM DA PODRŽI URAGANKE: Marija napravila haos sa EVROVIZIJSKIM predstavnicama i usijala mreže!

00:28

ŠERIFOVIĆKA STIGLA U ROTERDAM DA PODRŽI URAGANKE: Marija napravila haos sa EVROVIZIJSKIM predstavnicama i usijala mreže!

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca