Unofficial site

PODRŽAO BIH MAJKU KAD BI ODLUČILA DA SE UDA! Veljko Ražnatović otkrio da je upoznao Cecinog dečka i priznaje da mu Arkan NEDOSTAJE

PODRŽAO BIH MAJKU KAD BI ODLUČILA DA SE UDA! Veljko Ražnatović otkrio da je upoznao Cecinog dečka i priznaje da mu Arkan NEDOSTAJE

Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva, Shutterstock

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana progovorio je o novoj vezi svoje majke, kako on gleda na njenu novu ljubav, ali je i priznao da mu je kroz život nedostajao otac.

Veljko Ražnatović
foto: Printacreen/Pink

– Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene – rekao je Veljko i dodao da je upoznao Cecinog partnera: 

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Privatna Arhiva

– Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli – zaključio je Veljko. 

Veljko je priznao da pati za ocem, ali da o osveti ubicama njegovog oca ne razmišlja:

– Ne volim javno da govorim o tome, ali moram da priznam da nikad ne mogu istinski da im oprostim, iako znam da je oprost ključ čistog srca. Pošto to ne mogu da uradim, pomirio sam se sa tim što su mu uradili… Ne mogu ja da idem i da se svetim, moram da mislim na sebe, na porodicu, na dete koje imam – bio je iskren Veljko. 

pomen, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M./Hit Informer

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca