Unofficial site

Poslednje pripreme pred izolaciju: Ceca Ražantović posetila manastir i Žitorađu!

Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko dana pre odlaska u kućni zatvor odlučila je da poseti nekoliko omiljenih mesta, saznaje dobro obavešten izvor Pressa blizak folk zvezdi. Pevačica se prvo pomolila bogu u manastiru Grabovac kod Obrenovca, a zatim otputovala kod roditelja u Žitorađu.

Ceca Manastir

– Ceca obavlja poslednje pripreme pred kućni zatvor i jako joj je bitno da psihički i duhovno ostane mirna. Neće joj biti lako da narednih osam meseci provede u kući, ali je to prihvatila na najbolji mogući način, bar za sada. Ona očekuje da presuda svakog trenutka stupi na snagu i da dođu da joj stave narukvicu na nogu, pa svaki dan koristi kao poslednji pred zatvor. Početkom sedmice posetila je manastir Grabovac kod Obrenovca, u koji inače često ide, kako bi se pomolila za svoje i zdravlje porodice i posavetovala se sa monasima kako da prevaziđe sve što je čeka narednih meseci. Ona je ostala nekoliko sati u manastiru, poslušala molitvu i nakon razgovora sa monasima otišla – kaže naš izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Ceca najviše brine kako će novonastalu situaciju prihvatiti njeni roditelji Slobodan i Mira, koji žive u Žitorađi, pa ih je zato ove sedmice posetila sa ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom, dok sin Veljko i dalje miruje u kući zbog povrede kičme.

– Ceci je najžalije što njena porodica sve ovo preživljava možda čak i bolnije nego ona sama. Otac Slobodan duboko je povređen što njegovu mezimicu terete i stalno je zove kako bi mu bilo lakše. S druge strane, majka Mira se trudi da izbalansira situaciju, ali su i na njoj vidljivi tragovi tuge, što Cecu dodatno boli. Cecini roditelji su bili kod nje za Anastasijin rođendan, ali ih je ona i ove sedmice posetila u Žitorađi. Ceca voli da ode tamo u devojačku sobu i ispriča se sa svojima uz domaću kafu i ručak koji njena mama spremi. Iako će najverovatnije jedna od tri destinacije koje izabere da posećuje tokom zatvora biti porodična kuća u Žitorađi, Ceca je želela to da uradi i kao slobodna – kaže naš izvor.

U Cecinu kuću prethodnih dana doneto je sve što će joj biti potrebno u narednih osam meseci, ali će ona imati pravo da traži dodatne zahteve koje će joj odobravati Uprava za izvršenje krivičnih dela preko posrednika koji će je svakodnevno kontrolisati.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca