Unofficial site

Ceca i Željko Joksimović se posvađali zbog Brene

Svetlana Ražnatović je prekinula kontakte sa Željkom Joksimovićem zbog toga što je on napravio pesmu za Brenin novi album. Saznavši da je Željko Joksimović radio pesme za novi album njene konkurentkinje Lepe Brene, Ceca Ražnatović prekinula je komunikaciju sa njim.

Sisata Ceca peva sa Zeljkom Joksimovicem

Muzičko rivalstvo između dve najveće folk zvezde Cece Ražnatović i Lepe Brene otišlo je korak dalje. Kako Kurir saznaje, dugogodišnje prijateljstvo između Željka Joksimovića i Cece prekinuto je zbog toga što je on uradio pesme za novi Brenin album.

– Željko je na Cecinom prethodnom albumu “Idealno loša” gostovao u pesmi “Lepi grome moj” i još tada su se dogovorili da za njen naredni disk komponuje nekoliko pesama. Međutim, kad je Ceca počela da skuplja pesme, od Joksimovića nije bilo ni traga ni glasa. Odjednom je u javnost procurila informacija da je za Brenu uradio nekoliko pesama, što je, razume se, došlo i do Cece, koja je automatski prekinula kontakt s njim – govori za Kurir dobro obavešten izvor.

A da nešto između Cece i Laneta definitivno nije u redu, pokazuje i činjenica da se ona nije pojavila na njegovoj rođendanskoj proslavi krajem aprila. Ali, zato je tu bila Lepa Brena!

Izvor: Puls

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca