Unofficial site

PRESTUPNIKE NAZIVA KUKAVICAMA Ceca nakon identifikovanja napadača: „Znala sam da su u bekstvu i da neće sedeti u fotelji“ (BLIC)

Teleton Blic fondacija i RTS_240516_Ras foto Goran Srdanov 082_preview

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Policija je juče identifikovala napadače koji su sa tri automobila oštetili kuću folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, dok se ona u njoj nalazila sa porodicom. Jedan od njih je navijač Nemanja Arsenović, dok je ime drugog Senad Mahmut, saznaje “Blic”, a pevačica je potrešena zbog svega što se dogodilo, te se nada da će počinioci odgovarati.


Foto: Petar Marković / RAS Srbija

– Drago mi je da je policija u roku od 72 sata identifikovala pocinioce onog jezivog napada. Znala sam da će biti u bekstvu i da neće sedeti u fotelji i čekati da ih policija nađe. Sigurna sam i verujem u to da će nadležni organi naći kukavice koji su učinili onakav užasan napad na mene i moju porodicu – rekla je Svetalana Ceca Ražnatović za „Blic“.


Foto: Lj.Tozev / RAS Srbija

Osumnjičeni su u dva automobila “mini kuper” i jednim karavanom iz za sada neutvrđenih razloga pokušali su da upadnu u kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

Na jednom od snimaka koji je “Blic” ekskluzivno objavio na portalu, jasno se vidi kako se napad na Cecin posed odigrao minulog vikenda.

Dom Svetlane Ražnatović nakon napada
Foto: Lj.Tozev / RAS Srbija
Dom Svetlane Ražnatović nakon napada

Jednom od napadača, Arsenoviću, je suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanja njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona “Marakana”.

Nemanja Arsenović
Foto: RAS Srbija
Nemanja Arsenović

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca