Unofficial site

Ceca nakon identifikovanja napadača: Uradiću sve da zaštitiim svoju porodicu (Story.rs)

Policija je uspela da identifikuje vandale koji su pokušali da razvale ulaz u kuću Svetlane Cece Ražnatović, udarajući automobilima u kapiju, a pevačica je zadovoljna što je policija brzo reagovala.

Nakon pozitivnih vesti, Ceca se oglasila rekavši da ne zna ko su napadači, te da veruje u to da će ubrzo odgovarati za učinjeno.

Drago mi je da policija eskpresno radi svoj posao i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato i nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice. Ne poznajem te ljude, nikada nisam čula za njih. Očekujem da me policija izvesti o tome, šta se dešava i zbog čega su to uradili, čemu taj zverski čin – kaže Ceca za Telegraf.

Folk zvezda protiv napadača će podneti krivične prijave, kako bi maksimalno zaštitila svoju porodicu.

Uradiću sve što mi zakon omogućava da zaštitiim svoju porodicu – kaže Ceca i objašnjava da nema razloga da živi u strahu.

– Ja ne živim u strahu u svom gradu i u svojoj zemlji. Niti imam razloga za strah, niti se ikoga bojim. Ovo je jedan kukavički čin. Život ide dalje, policija će odraditi svoj posao, verujem u naše institucije i ja sam sve i prijavila policiji jer znam da će efikasno odreagovati. Ovome se mora stati na put, šta da očekuju ljudi koji nisu javno eksponirani i koji ne će moći da dignu glas. Ovo nije Divlji zapad – poručuje Ceca.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Ivica Veselinović/ATA Images

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca