Unofficial site

PREŽIVELI SU VELIKE TRAGEDIJE Tumor, ubistvo, na korak do smrti: Život ih je lomio, ali nije uspeo da ih slomi! (BLIC)

ceca_230517_RAS foto petar markovic (19)_preview

Foto: Petar Marković / RAS Srbija

Mnogi kada pogledaju poznate ličnosti kažu, „Lako je njima, oni nemaju problema“. Međutim, poznate ličnosti su ljudi i baš kao i mi osećaju sreću, ali i bol i tugu.

Neki su se borili sa teškom bolešću, neki bili žrtve nasilja, a neki su nažalost ostali bez najmilijih. Ipak, nisu dozvolili da ih životne nedaće bace na dno, te su se vratili „u igru“ jači nego ikada.

Pogledajte koje su to javne ličnosti koje su se trijumfalno vratile na scenu posle situacija iz kojih se činilo da nema izlaza.

Ceca Ražnatović


Foto: Instagram / Instagram

Krajem devedesetih, činilo se da je Ceca stvorila život iz bajke. Imala je i više nego uspešnu karijeru, supruga i decu. Međutim, sudbina se poigrala sa životom poznate pevačice, kada je njen muž ubijen. Ostala je samohrana majka sa dvoje dece, povukla se iz medija i tiho patila. Ipak, shvatila je da mora da se bori za svoju decu, što joj je dalo elana da krene napred. Godinu dana kasnije, snimila je album „Decenija“, koji je oborio sve rekorde. Ubrzo je napunila „Marakanu“. Kasnije su na red došla dva koncerta na Ušću i ona je time dokazala da je neprikosnovena.

Aco Pejović


Foto: Instagram

Godina 2015. je ona koju bi Aco Pejović rado izbrisao. Početkom te godine, Acinoj ženi Biljani je pozlilo na fakultetu na kojem je radila. U tom trenutku, došlo je do aneurizme na mozgu i Biljana je hitno prevezena u bolnicu. Iako joj je tada život visio o koncu, ona je operisana i uspešno se oporavila. Ipak, to su, kako je Aco i sam istakao, bili najteži dani za porodicu Pejović.

Dejan Pantelić


Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Jedan od naših najcenjenijih voditelja je 2012. godine oboleo od tumora sa kojim se borio dve godine. Neko vreme ga nije bilo na tv ekanima, a po povratku je podelio svoju priču sa publikom. Dejan se borio za svoj život, a život mu je zadao još udaraca. Preminuo mu je otac, a saznao je i da njegova deca boluju od dijabetesa. Ipak, danas je tumor operisan, Deki je ponovo na TV ekranima, a u međuvremenu je osnovao fondaciju koja pomaže deci oboleloj od dijabetesa. Koje su još to poznate ličnosti preživele tragediju i šta se sve desilo Nataši Bekvalac, ali i Žiki Todoroviću, čitajte OVDE.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca