Unofficial site

Prihvaćena nagodba sa Cecom

Viši sud u Beogradu prihvatio nagodbu Tužilaštva i pevačice Svetlane Ražnatović i njene sestre. Prema nagodbi, Ražnatovićeva će dobiti godinu dana kućnog zatvora i platiti novčanu kaznu od 1,5 miliona evra.

Ceca

Na današnjem ročištu, Viši sud u Beogradu prihvatio je sporazum o priznanju krivice između pevačice Svetlane-Cece Ražnatović, njene sestre Lidije Veličković Ocokoljić i Višeg tužilaštva u Beogradu.

Na pitanje sudije Slađane Marković da li krivicu priznaje dobrovoljno, svesno i bez zablude, Svetlana Rražnatović odgovorila je kratko: „Naravno“.

Sudija Slađana Marković rekla je da će presuda biti doneta po pravosnažnosti rešenja o prihvatanju sporazuma.

Prema nagodbi sa Tužilaštvom, Svetlana Ražnatović će u kućnom pritvoru provesti osam meseci, a Lidija Ocokoljić šest meseci.

Sestre, koje su se odrekle prava na žalbu, prema sporazumu su obavezne da plate milion i po evra državi u tri rate od po 500.000 evra.

Prvu ratu će platiti u roku od 15 dana od pravosnažnosti presude, drugu u roku od šest meseci, a treću u roku od dve godine, s tim što će za treću ratu biti stavljena hipoteka na vilu Ražnatovićeve u beogradskom naselju Dedinje.

Izvor: RTS

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca