Unofficial site

ŠOK! MANIJAK IZ ŠKOLE GLUME SNIMIO I REŽIRAO SVADBU VEKA: Aleksić snimao za Arkana sa, u to vreme, nezamislivih 5 kamera!

ŠOK! MANIJAK IZ ŠKOLE GLUME SNIMIO I REŽIRAO SVADBU VEKA: Aleksić snimao za Arkana sa, u to vreme, nezamislivih 5 kamera!

Foto: MILOS JELESIJEVIC / AFP / Profimedia, Valdimir Sporčić

Glumica Milena Radulović je prijavila Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama. Anastasija Ražnatović je istakla da je kao mala jedno vreme pohađala školu glume kod njega, a malo ko zna da je baš Mika Aleksić snimio „svadbu veka“ – Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen/Youtube

Upoznali su se tog 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu. Komandantu je za oko zapala stasita crnka za kojom je i onda ludovala muška polovina Jugoslavije.

Nikad, naime, jedno venčanje u Srba nije izazvalo toliko interesovanje kao što je to bilo slučaj sa, kako su je mnogi prozvali, „svadbom veka“.

Tog 19. februara 1995. godine sudbonosno „da“ rekli su najsjajnija folk zvezda jugoslovenske estrade Svetlana-Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan.

Snimanje svadbe organizovao je režiser Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom kada je komandanta Srpske dobrovoljačke garde ovekovečio u Tenji. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s pet pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.

Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca