Unofficial site

„Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako žene biju“: Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO) (BLIC)

Veljko Ražnatović i Bogdana RodićFoto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Mladi bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana će uskoro postati roditelji, čemu se posebno raduju, a on otkriva ko kome udovoljava, kako će proslaviti rođenje sina i zašto se neće odseliti od mame Cece.

Veljko Ražnatović oženio se Bogdanom Rodić u novembru prošle godine, a pre toga par je saznao da će postati roditelji. O njihovoj svadbi se pričalo danima, a svi su želeli da vide kako izgledaju mladenci i kako se provode na veselju. Nekoliko meseci nakon svadbe decenije, kako su je mnogi nazivali, Veljko Ražnatović odgovarao je na naša pitanja, a o najemotivnijem trenutku sa svadbe rekao je:

– Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je to bilo magično. Ja sam se stvarno lepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali vi žene to doživljavate drugačije.

Za nekoliko meseci Bogdana i ti ćete postati roditelji. Da li je sve spremno za dolazak bebe i kakva je Bogdana kao trudnica?

– E, tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava je legenda, hvala bogu.

Bogdana i Veljko, prvi plesFoto: RAS Srbija
Bogdana i Veljko, prvi ples

Da li razmišljaš na koji način ćeš da proslaviš rođenje sina?

– Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijateljima, ali daleko od očiju javnosti.

Često na društvenim mrežama objavljuješ šaljive snimke iz vašeg svakodnevnog života. Da li se Bogdana ljuti zbog toga?

– Ljuti se stalno, ali smatram da svako treba da nađe ženu koja će mu biti prijatelj jer je to recept za sreću. Ako nije tako, monotonija je veliki ubica veze.

Ceca se nedavno pohvalila snimkom kako joj Bogdana pravi palačinke. Da li i tebi supruga svakodnevno udovoljava?

– Više ja njoj udovoljavam, što je i normalno u ovom trenutku. Ali sve što jedna žena treba, Bogdana je tu da uradi.

Veljko i BogdanaFoto: P. Dimitrijević / RAS Srbija
Veljko i Bogdana

Otkad si sa Bogdanom, primetno je da si se smirio na svim poljima. Koliko je ona uticala na to ili je to kod tebe došlo prirodno?

– Svi pravi papučari, kao ja, znaju kako žene biju. Moraš da dođeš kući rano. Ideš na trening, pa kuća-pos‘o-pos‘o-kuća.

Iako je u ringu opasan protivnik, Veljko je van toga, u svoja četiri zida, odabrao potpuno drugačiji život, a više o tome čitajte OVDE.

Kako je živeti u domu u kom preovlađuju žene? Da li si povlašćen ili nekad ume da bude napeto?

– Ja sam Srbin, ali da li je bilo teško Sulejmanu? Šalim se, naravno. Nauči se čovek koga kada treba da izbegava.

Ceca, Anastasija i VeljkoFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Ceca, Anastasija i Veljko

Nakon svadbe, Bogdana i ti ste ostali da živite u prodičnoj kući sa Cecom. Da li ste razmišljali da se kao bračni par u budućnosti odvojite?

– Sa kim da ostavimo Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli, ali do tada majku čuvam ja.

Anastasija je mlada, neka još uživa sa momkom

Da li smatraš da će Anastasija sledeća da stane na ludi kamen budući da je i ona u dugoj vezi?

– Ne znam, kako bude odlučila. Ja bih voleo da još malo uživa sa svojim momkom u životu. Mladi su, lepi su, ima vremena za sve.

Kako izgleda dečko Anastasije Ražnatović koji se retko kad pojavljuje u javnosti saznajte OVDE.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca