Unofficial site

Uskrs kod Cece

Mirjana Veličković, majka Svetlane – Cece Ražnatović (38), doputovala je juče s Kipra u Beograd, saznaje Kurir. Mirjana je došla da pomogne Ceci i njenoj deci da pripreme proslavu Uskrsa, koji tradicionalno obeležavaju u kući u Ljutice Bogdana.

Ceca

I Cecin otac Slobodan Veličković dolazi u Beograd. On i Mira su se prošlih meseci mnogo brinuli za Cecu, Lidiju i njihovu decu i jedva čekaju da se svi okupe – kaže za Kurir Cecina bliska prijateljica.

Iako je pevačica ove godine u specifičnoj situaciji, jer se bliži dan kada će biti doneta konačna odluka o njenoj sudbini, Ceca je odlučila da ne menja uskršnju tradiciju.

Ona stalno govori da joj je porodica najvažnija i da su joj njeni najbliži oduvek najveća podrška, i zbog toga veoma pazi da ih sačuva na okupu. Tokom Uskrsa će joj doći i prijatelji. To će joj veoma prijati, jer je od podizanja optužnice retko izlazila napolje i viđa se samo s malim brojem ljudi – priča pevačicina prijateljica.

Kako kaže, otkad je optužnica podignuta, porodica se nije okupljala, iako su u stalnom kontaktu.

Lidija je tada sa suprugom i decom bila na Kipru, ali je hitno doputovala u Beograd. Cecina majka je iz Žitorađe pojurila na Kipar da vodi računa o Lidijinoj deci. Otac Slobodan ostao je u Žitorađi – dodaje naša sagovornica. Ona je, kaže, sigurna da će za Uskrs Ceca s decom otići u crkvu jer je veliki vernik.

Porodica će nekoliko dana zajedno provesti u kući u kojoj će Ceca, ukoliko sud 9. maja prihvati njenu nagodbu s tužilaštvom, zatvorena provesti osam meseci.

– Okupljanje njene i sestrine dece i roditelja sigurno će joj uliti dodatnu snagu da nastavi dalje – kaže pevačicina prijateljica.

Izvor: Kurir

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca