Unofficial site

Velja: Ceca je nevina

Nagodba folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović sa Višim tužilaštvom u Beogradu za Liberalno demokratsku partiju je skandalozna, dok Nova Srbija smatra da pevačica nije kriva i da je rešenje kome je pribeglo Tužilaštvo “smešno za srpsko pravosuđe“, izjavili su danas u republičkom parlamentu predstavnici te dve stranke.

Ceca i Velja Ilić

Lider NS Velimir Ilić smatra da Ceca nije kriva, da je oštećena i da plaća veliku cenu.

„Nije samo Ceca učestvovala u malverzacijama u fudbalu, ona je fiktivno bila predsednik kluba. Smatram da Ceca nije kriva, ovo rešenje je smešno za pravosuđe. Šta ćemo sa drugima?“, rekao je Ilić novinarima u parlamentu.

On je mišljenja da je postupak protiv Ražnatovićeve zastareo, kao i da je bilo prilike da ona ranije odgovara, ali da je takva mogućnost prošla.

Sa druge strane, komesar za ljudska prava LDP Marko Karadžić smatra da je nagodba sa Cecom skandalozna i da predstavlja uvredu za pravdu.

„Ova država Ceci ne duguje ništa, posebno zbog njene uloge koja je vezana za atentat na Zorana Đinđića. Žena koja ćuti osam godina o zločinu koji joj se stavlja na teret, a sada preko noći priznaje, pa gde tu ima prava i pravde?“, naveo je Kradžić. On je dodao da ta nagodba nije u interesu pravde.

Poslanik Demokratske stranke (DS) Vuk Dinčić, danas je u parlamentu izjavio da je ogorčen zbog odluke o nagodbi folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović sa Tužilaštvom.

„Mene je ta odluka zaista šokirala. Ogorčen sam zbog te odluke, verujem i sve kolege ovde. Ne treba da dajemo primer nikome, nijednom velikom kriminalcu da može da se nagodi na bilo koji način sa državom, da plati beneficiranu cenu od 1.5 miliona evra, ako je ona sama priznala da je ukrala oko pet miliona evra“, rekao je Dinčić.
On je naglasio da tu odluku osuđuje, kao i da veruje da će sud imati sluha i da neće prihvatiti odluku Tužilaštva.

Svetlana Ražnatović se nagodila sa Višim tužilaštvom u Beogradu i priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera fudbalera FK „Obilić“ u inostrane klubove, u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i mlilion i po evra novčane kazne.

Ukoliko sud prihvati nagodbu, poznata pevačica će biti u kućnom pritvoru najviše devet meseci, a tokom izdržavanja kazne moraće da nosi elektronsku narukvicu oko nožnog zgloba i neće moći da napušta porodičnu kuću, osim uz posebnu dozvolu suda.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Karadzicu,ludaq,pa jel nisi znao da je ceca kriva i za atentat na Franca Ferdinanda,ali cuti vishe od 8 godina!!!hahahahaha
    ovi stvarno nisu normalni,ma mozda treba za svaku vashu stranku da odvoji po 1,5 miliona,ako nemate bre pare za izbore ,nemojte ni da ih raspisujete,meni je mnogo bitnije da 2deteta budu uz majku,jer ce svoj nashoj deci biti isto ko god od vas lopova doshao na vlast!sram vas bilo!pa za vreme bombardovanja ste svi bili na kipru,dok je ceca pevala na trgu,a sad vam smeta shto je tamo uzela kucu na kredit!!EEEEE,JADNICI JADNI!!!

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca